Masterchef Aramsol Kim kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olarak bu akşam yeni sezonuna merhaba diyen Masterchef'te birbirinden iddialı yarışmacılar hünerlerini sergiliyor. Kendilerine verilen sürede en iyi şekilde değerlendirmek isteyen isimlerden biri de Aramsol Kim oldu. Peki, Masterchef Aramsol Kim kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Aramsol Kim kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Emir Aygün olarak açıklandı. Peki, Masterchef Aramsol Kim kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Masterchef Aramsol Kim kimdir?

Aslen Güney Koreli olan Aramsol Kim'İn ailesi daha önce Türkiye'ye göç etmilş. Annesinin ikinci eşinin Suriyeli olduğunu ve bu sebeple sorunlar yaşadığını ifade eden Koreli yarışmacı, uzun süredir Türkiye'de yaşıyor. Kokoreç ve işkembeyi çok seviyor. Nohut yapmasını biliyor. Türkçe'yi de çok iyi konuşuyor.

Masterchef Aramsol Instagram hesabı

Bugünün en dikkat çeken yarışmacılarından biri olan Aramsol Kim, Instagram'da bir profile sahip. Burda 450 kişi tarafından takip ediliyor. @aramsolkim kullanıcı adı ile kendisine ulaşabilirsiniz. Sosyal medyada Ahmet Usta adını kullanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri