Konuşanlar Karina kimdir? Karina Solmaz Akça Instagram hesabı ve fotoğrafları

Konuşanlar'ın bugün yayınlanan 2. sezon 29. bölümünde sahneye çıkan isimlerden biri de Karina Akça oldu. Güzel konuşan hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, Konuşanlar Karina kimdir? Karina Solmaz Akça Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi olarak milyonlarca kişi tarafından ilgiyle takip edilen Konuşanlar'ın 2. sezon 29. bölümü yayınlandı. Hasan Can Kaya'nın programına gelen katılımcılar arasından sahneye çıkardığı isimlerden biri de Karina Akça oldu. Güzel konuşanın hakkındaki bilgiler de merak konusu haline getirilerek araştırılmaya başlandı. Peki, Konuşanlar Karina kimdir? Karina Solmaz Akça Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor. 


Konuşanlar Karina kimdir?

Transfer olduğu EXXEN'de milyonlarca kişinin seyrettiği Konuşanlar'ın yeni bölümü izleyicilerle buluştu. 2. sezonun 29. bölümünde sahneye çıkan isimlerden biri de Karina Akça oldu. Kültür sanat editörlüğü yapan, kitap yazan ve oyunculukta da hünerlerini sergileyen Akça'nın Tenimde Kesik Çığlıklar isimli eseri var. 

Kitabın tanıtımından

"Tecavüze Uğradığım İçin Özür Dilerim"

2014 Nisan Ayında Kadına Yönelik Şiddet Konulu En İyi Kısa Film Öyküsü Dalında Birincilik alan K.Solmaz Akça'nın " Kadına Yönelik Psikolojik Şiddetleri İçinde Barındıran Eseri Tekrar Gündeme Gelmiştir."

Tüm aile bireylerini kaybetmiş, sevgilisi tarafından aldatılmış ve arkadaşı tarafından ihanete uğramış… Kabuslarla geçirdiği gecelerin sabahında çığlıklarla uyansa da neler gördüğünü hatırlayamıyor. Peki hatırlarsa? Ve hatırladıkları canını yakarsa? Yağmur'un kabusları acı dolu bir geçmişin işaretidir. Ve Yağmur bu geçmişle nerede ve nasıl yüzleşecektir? Çıplaklık... Soyunmak... Giyinmek...

Hayatın en acımasız yanı Yağmur'a göre dünyaya gelmekti. Zaten dünyaya gelmiyordu. Kanla, pis sularla, pıhtılarla atılıyordu yaşama! Sonra biri tutuyordu onu, o birisi güvende olduğu yerle bağlarını koparıyordu. Sonra yine hiç tanımadığı o el, acımasızca ilk tokadını atıyordu ona. Ağlıyordu... Kanla tanışıyordu, tanıdığı ilk koku oluyordu taze kan kokusu... İnsanlar bu yüzden mi acımasız oluyordu acaba? O taze kan kokusunu tekrar mı içine çekmek istiyordu... ?


Karina Akça'nın Instagram hesabı @karinaakca'dır.





İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri