Konuşanlar Hazal, Beyza, Ebru, Osman, Hakan, Ahmet ve Enes kimdir? Instagram hesabı

Milyonlarca kişi tarafından izlenmeye devam eden bölümleri ile izleyenlerin karşısına çıkan Konuşanlar yine herkesi güldürmeyi başardı. EXXEN'de yayınlanan 42. bölümü ile yine ilgiyle seyredilen yapımda yer alan katılımcılar programa renk kattı ve salondakileri kahkahaya boğdu. Hazal, Beyza, Ebru, Osman, Hakan, Ahmet ve Enes bu haftanın konuşan listesinde yer aldı. Peki, Konuşanlar Hazal, Beyza, Ebru, Osman, Hakan, Ahmet ve Enes kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen gösterilerine imza atan Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar bu hafta da EXXEN'deki yerini aldı. Salona gelerek programa iştirak eden katılımcıların yanı sıra ünlü isimlerin konuk olduğu talk show bu hata da ilgiyle izleniyor. Tahtaya yazdıran isimler de merak konusuydu. Hazal, Beyza, Ebru, Osman, Hakan, Ahmet ve Enes haftanın konuşanları oldu. Peki, Konuşanlar Hazal, Beyza, Ebru, Osman, Hakan, Ahmet ve Enes kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.



Konuşanlar Hazal kimdir?

Bugün platforma eklenen yeni bölümü ile herkesi güldüren Hazal estetisyenlik yapıyor. Aslen Diyarbakırlı. Instagram hesabı bilinmiyor.


 

Konuşanlar Beyza kimdir?

Haftanın adından en çok söz ettiren isimlerinden biri olan Beyza hikayesi ile fragmanda herkesi güldürmeyi başarmıştı. Duş ve duşakabin hikayesinde salon adeta yıkıldı. Hasan Can Kaya da...  Kendisinin Instagram hesabı bilinmiyor.



Konuşanlar Ebru kimdir?

Bu hafta adından en çok söz ettiren Ebru henüz 3 aylık evli. Etlisi ile yıldızı barışmıyor. Instagram hesabı bilinmiyor.




Konuşanlar Hakan kimdir?

Giresun'dan Hasan Can Kaya için gelen Hakan organik ürünler satıyor. Ancak çoğunluk kısmında yüzde 40'lık dilimi söyleyince herkesi güldürdü.


 

Konuşanlar Osman kimdir?

Sağlık Bakanlığı'nda çalıştığını söyleyen Osman'ın bir ticarette yaşadığı olumsuzluk salondakileri gülmekten kırdı geçirdi.


 

Konuşanlar Ahmet kimdir?

İngiltere'den programa katıldı. Daha önce Stockholm'de de yaşadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri