Konuşanlar Gizem kimdir? 2. sezon 25. bölüm konuşanı Gizem hakkındaki bilgiler

Türkiye'en popüler talk showu olarak yayın hayatına devam eden Konuşanlar'ın 2. sezon 25. bölümü ekranlardaki yerini aldı. Youtube'daki serüveninden sonra EXXEN'deki şaşalı yürüyüşünü sürdüren gösteride bu hafta dikkat çeken isimlerden biri de Gizem oldu. Gösteri salonuna geldiği arkadaşı ve açıklamalarıyla dikkat çeken Gizem hakkındaki bilgiler de merak edildi. Peki, Konuşanlar Gizem kimdir? 2. sezon 25. bölüm konuşanı Gizem hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor.

Konuşanlar Gizem kimdir? Sorusu günün en çok araştırılan terimlerinden biri olarak gündemdeki yerini aldı. Milyonlara ulaşan bölümleri ile fenomen haline gelen ve ardından da EXXEN'e transfer olan talk showda 2. sezonun 25. bölümü izleyicilerin karşısındaydı. Bugün shot bölümüyle paylaşılan yeni bölüm 11 Haziran 2021 Cuma günü izlenebilecek. Adını tahtaya yazdırıp sahneye çıkan isimlerden biri de Gizem oldu. Hasan Can Kaya'nın hikayelerine verdiği cevaplarla herkesi güldüren Gizem'in kim olduğu da merak konusu. Konuşanlar Pastacı Büşra kimdir? Gizem Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Konuşanlar Gizem kimdir?

Paylaşılan shot görüntülerinde gösteri günü tanıştığı erkek arkadaşı ile salona geldiği görülen Gizem, karşı cinsin kalçalarından hoşlandığını açıkladı. Bu sözler sonrası herkes güldü. Hasan Can Kaya da verilen cevap sonrasında kendine has yorumuyla salonu gülmekten kırıp geçirdi. Ayrıca Gizem 8 ay boyunca kendisini ölü olarak bildiği bir kadınla aldatıldığını anlattı. Instagram hesabı olup olmadığı bilinmiyor.



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri