Konuşanlar 49. bölüm Xadi, Gözde, Melike, Aşkım Tuana, Salih ve Kerem kimdir? Instagram hesabı

EXXEN'de yer alan bölümlerine bugün bir yenisi daha eklenen Konuşanlar'da kahkaha tufanı sürüyor. Birbirinden komik anlara sahne olan programda sahneye çıkan isimler de merak konusuydu ve 6 konuşan anlattıklarıyla herkesi ekran başına kilitledi. Dopdolu geçen bir saatte Xadi, Gözde, Melike, Aşkım Tuana, Salih ve Kerem sahneye çıktı. Peki, Konuşanlar 49. bölüm Xadi, Gözde, Melike, Aşkım Tuana, Salih ve Kerem kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren Konuşanlar, 7 Ocak 2022 Cuma günü 49. bölümüyle yayınlandı. EXXEN'de yer alan ve seyircileriyle buluşan talk show yine milyonlarca kişi tarafından izleniyor. Bu hafta en çok dikkat çeken isimler de adını sahneye yazdıranlar oldu. Hikayeleri, cevapları ve aldıkları çarpıları ile isminden söz ettiren konuşanlar Xadi, Gözde, Melike, Aşkım Tuana, Salih ve Kerem oldu. Peki, Konuşanlar 48. bölüm Xadi, Gözde, Melike, Aşkım Tuana, Salih ve Kerem kimdir? Detyalar haberimizde.

Konuşanlar Gözde kimdir?

Milyonların karşısına çıkan Konuşanlar'ın bu hafta en çok araştırılan isimlerinden biri olmayı başaran Gözde aslen Malatya Darendeli. İstanbul Bakırköy'de yaşıyor. Ürün yöneticiliği yapıyor. 37 yaşında. Bir erkek çocuk annesi.


 

Konuşanlar Xadi kimdir?

Bugün yayınlanan yeni bölümüyle izleyenleriyle buluşan Konuşanlar'a katılan Xadi, İstanbul'da yaşıyor. Aslen Azerbaycanlı. Eğitimini Türkiye'de gören güzel konuşan herkesi etkilemeyi başardı.


 

Konuşanlar Melike kimdir?

Birbirinden güzel konuşanların ekranlarda yer aldığı 49. bölümde salondaki yerini alan Melike evli. Eşi ile mutlu bir birlikteliği var. Yaşadığı anlar ve anlattığı hikayelerle herkesi güldürmeyi başardı. Instagram hesabı bilinmemektedir.





Konuşanlar Aşkım Tuana kimdir?

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla yayınlanan gösterinin iki gündür paylaşılan fragmanında adının Aşkım Tuana olduğunu söyleyen genç konuşan, aldığı cevapla herkesi güldürdü.Kendisi aslen İstanbullu. 18 yaşında. Yeditepe Üniversitesi'nde okuyor. 4 yıldır elektro gitar çalıyor.


 

Konuşanlar Kerem kimdir?

Macaristan Budapeşte'de yaşıyor.


 

Konuşanlar Salih kimdir?

4 yıllık ilişkisi var. Ancak henüz ufukta evlilik görünmüyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Tv Haberleri