Hekimoğlu 35. bölüm tek parça izle - 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Kanal D ekranlarında yayınlandığı günden bu yana adından söz ettirmeyi başaran Hekimoğlu'nda yeni bölüm izleyicilerin karşısına çıkıyor. Dizide yaşanacaklar yılın son bölümünde merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Hekimoğlu 35. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. Hekimoğlu 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İyi seyirler dileriz. İşte detaylar...

Kanal D'nin sevilen dizisi Hekimoğlu yeni sezona merhaba diyor. Salı akşamlarının vazgeçilmez yapımı bu akşamdan itibaren yayınlanacak olan bölümleri ile izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Timuçin Esen ve Okan Yalabık başta olmak üzere birçok önemli oyuncunun yer aldığı dizi ilgiyle izlenecek. Hekimoğlu 35. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. İyi seyirler dileriz. İşte detaylar...


Hekimoğlu 35. bölüm özeti

Babasıyla gittiği lunaparkta fenalaşan küçük Melis, apar topar hastaneye getirilir. Küçük kızı kurtarmak için Hekimoğlu ve ekibi seferber olur.  İpek, son dönemde uğradıkları baskılar yüzünden Hekimoğlu’nun ilaçlarını azaltmaya karar verir. Ekibi, ilaçları azaltıldığı için çektiği ağrıların artması yüzünden, Hakimoğlu’nun sağlıklı kararlar verip veremediğini sorgulamaya başlar. Melis’in boşanmış anne ve babası, hiç bir konuda anlaşamayıp kızlarının hayatını tehlikeye sokunca, Melis’le ilgili karar verme yetkisi İpek’e verilir. Hekimoğlu’nu hapse atmaya adeta ant içmiş olan Mahir Komiser, soruşturma izni çıkarttırıp hastanede kendisine çalışacak bir mekan ayarlar. Artık iyice yakınlarına giren Mahir’in niyeti, Orhan’dan sonra şimdi de Ateş’in ekibini sıkıştırmak ve ekiptekilerin birbirinden şüphe etmesini sağlayarak, içlerinden birini konuşturmaktır. Altı yaşında bir çocuğun safra kesesinde oluşan taşların gizemi çözülebilecek mi? İpek, aldığı sorumluluğun altından kalkabilecek mi? Hekimoğlu doğru kararı verebilecek mi? Ekipten kimse Hekimoğlu’na ihanet edecek mi? Orhan'la Hekimoğlu'nun arası düzelecek mi?




Hekimoğlu 35. bölüm full tek parça HD izle
Salı günlerinin zirve adaylarından biri olan Hekimoğlu 35. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Hekimoğlu'nun 35. bölümünü kanald.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.



Hekimoğlu 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Kanal D'nin fenomen dizisi Hekimoğlu  36. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa Kanal D.com.tr ve Kanal D Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri