Hatayspor Kasımpaşa maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı izle

Yepyeni bir sezona merhaba denilen Süper Lig'de heyecan sürüyor. Cuma günü Beşiktaş ile Rizespor'un kozlarını paylaşmasının ardından bu akşamın son iki maçından birinde Hatayspor ve Kasımpaşa birbirlerine üstünlük kurabilmek ve sezonun ilk galibiyetini almak için sahaya çıkacak. Her anı büyük bir çekişmeye sahne olacak karşılaşma için iki ekibin taraftarları ve futbol severler yayın bilgilerini araştırarak öğrenmek istiyor. Hatayspor Kasımpaşa maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle alternatifle

Yepyeni bir sezona merhaba denilen Süper Lig'de heyecan sürüyor. Cuma günü Beşiktaş ile Rizespor'un kozlarını paylaşmasının ardından bu akşamın son iki maçından birinde Hatayspor ve Kasımpaşa birbirlerine üstünlük kurabilmek ve sezonun ilk galibiyetini almak için sahaya çıkacak. Her anı büyük bir çekişmeye sahne olacak karşılaşma için iki ekibin taraftarları ve futbol severler yayın bilgilerini araştırarak öğrenmek istiyor. Hatayspor Kasımpaşa maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.


 

Hatayspor Kasımpaşa maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 21:45'te başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.


Hatayspor Kasımpaşa maçı öncesi OPTA verileri

Kasımpaşa ile oynadığı iki Süper Lig maçını da kazanan Hatayspor (2020/21), rakibini konuk ettiği karşılaşmadan tek golle galip ayrıldı (Eylül 2020).
Kasımpaşa'nın geçen sezon Süper Lig'de puan alamadığı üç takımdan biri Hatayspor'du (Fenerbahçe ve Kayserispor ile birlikte).
Geçen sezonu evinde Gaziantep FK'ya 1-0 yenilerek tamamlayan Hatayspor, Süper Lig'de üst üste iki iç saha karşılaşmasını golsüz geçmedi.
Süper Lig'de çıktığı son 11 deplasman maçının sadece birini kazanan Kasımpaşa (4B 6M), bu galibiyeti gol yemediği tek karşılaşmada aldı (1-0 vs BB Erzurumspor).
İstanbul takımlarına rakip olduğu son iki Süper Lig maçını toplam sekiz gol yiyerek kaybeden Hatayspor, önceki 10 karşılaşmada aynı sayıda yenilgi almış ve 20 puan çıkarmıştı (6G 2B 2M).
Açılış maçını deplasmanda oynadığı son beş Süper Lig sezonunun üçüne galibiyetle başlayan Kasımpaşa (2M), önceki dokuz sezonun da ilk karşılaşmasında puan kaybetmişti (3B 6M).
Kariyerinin en golcü sezonunu geride bırakan Hatayspor forveti Mame Biram Diouf (19), aynı zamanda Süper Lig'de en fazla net gol pozisyonuna giren oyuncu olmuştu (30).
Geçen sezon Süper Lig'de İstanbul takımlarına en fazla gol atan oyuncu olan Aaron Salem Boupendza (8), Kasımpaşa filelerini de deplasmanda havalandırmayı başarmıştı.
Kariyerinde en fazla gol attığı lig sezonunu yaşayan Yusuf Erdoğan (9), Kasımpaşa'nın Süper Lig'de attığı son golün de sahibi konumunda (vs Sivasspor).
Kasımpaşa Teknik Direktörü Şenol Can, geçen sezon Fatih Karagümrük'ü çalıştırdığı dönemde konuk olduğu Hatayspor karşısında sahadan 3-1 mağlup ayrılmıştı.


 

Hatayspor Kasımpaşa muhtemel kadrolar

Hatayspor: Munir, Popov, Sackey, Burak, Adekugbe, Bodjemaa, Ribeiro, Traore, Lobhanidze, Boupoendza, Diouf

Kasımpaşa: Harun, Hadergjonaj, Bruma, Brecka, Quannes, Travnik, Hajradinovic, Eysseric, Yusuf, Ahmet, Jorgensen

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri