Gelinim Mutfakta Yasemin Çakar Sevinç ve kayınvalidesi Nuran kimdir? Instagram hesabı

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Gelinim Mutfakta'nın yeni haftasına merhaba deniyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performansını sergilediği zorlu rekabette bugün Yasemin ve kayınvalidesi Nuran zorlu rekabete katılacak. Peki, Gelinim Mutfakta Yasemin ve kayınvalidesi Nuran kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Nursel Ergin'in sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmaya devam eden Gelinim Mutfakta'nın 856. bölümü başlıyor. Dört takımın kendisini birinciliğe taşıyıp altın mücadelesinde öne çıkarabilmek adına girdiği rekabete bugün yeni ikili katılıyor. Bilindiği üzere cuma günü Dilara ve kayınvalidesi olmuştu. Yerlerine gelecek isimler de merak konusuydu ve yayınlanan fragmanda Yasemin ile kaynanası Nuran'ın yarışacağı görüldü. Kendileri hakkında da araştırmalar başladı. Peki, Gelinim Mutfakta Yasemin ve kayınvalidesi Nuran kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Gelinim Mutfakta Yasemin kimdir?

Bugünden itibaren kayınvalidesi ile çeyrek altın ve beş bilezik için kozlarını paylaşacak olan Yasemin, her gelenin sırayla gittiğini ancak kendisinin mevcut yarışmacılardan birini göndermek istediğini söyledi. Örgülü saçları ve güzelliği ile de dikkat çekmeyi başaran genç yarışmacının beş gün boyunca sergileyeceği performans ve alacağı puanlar kaderini belirleyecek. 33 yaşında. Aslen İzmirli. 3 çocuk annesi. 11 yıllık evli. Kendisinin Instagram hesabı bilinmemektedir.
 


 

Gelinim Mutfakta Nuran kimdir?

Gelinini yanına alıp altın savaşına girmek için stüdyodaki yerini alan Nuran Hanım, kayınvalideler odasına kısa sürede alıştı. Taze bir kan geldiğini dile getirip iddiasını ortaya koydu ve meydan okudu. Yasemin'e çok güveniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri