Gelinim Mutfakta Havvanur kimdir? Havvanur Karabuğday Instagram hesabı ve yaşı

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da yeni haftaya merhaba deniyor. Birbirinden hamarat gelinlerin yarıştığı programda son olarak Damla Saçıkara elenmiş ve programa veda etmişti. Bugün ise yerine yeni bir gelin gelecek ve altın rekabetine ortak olacak. Bu haftanın yarışmacısı Havvanur Karabuğday oldu. Kendisi hakkında binlerce araştırma gerçekleştiriliyor. Peki, Gelinim Mutfakta Havvanur kimdir? Havvanur Karabuğday kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkacak olan Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir hafta daha başlıyor. Dört gelin ve kayınvalidenin mücadelesine sahne olan programda cuma günü sona eren haftada Damla Saçıkara rakiplerinden daha az puan toplayarak hayallerine veda etmiş ve altın bilezikleri koluna takamadan yarışmadan ayrılmıştı. Bugün ise kendisinden boşalan tezgahın başına geçecek isim gelecek. Cuma günü yayınlanan fragmanda Havvanur Karabuğday'ın yarıştığı görüldü. Genç gelin ve kayınvalidesi altın mücadelesi için kolları sıvayacak. Peki, Gelinim Mutfakta Havvanur kimdir? Havvanur Karabuğday kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Gelinim Mutfakta Havvanur kimdir?

Bugünden itibaren çeyrek altın ve beş bilezik için yarışacak olan Havvanur Karabuğday belirlenen yemekleri en iyi şekilde hazırlayarak yüksek puanları elde etmek istiyuor. Kendisi 22 yaşında. Aslen Antalya Alanyalı. Ev hanımı. 3.5 yıllık evli ve 1 çocuk annesi. Eşi Serkan Karabuğday Diyarbakırlı. Havvanur geldiği andan itibaren iddiasını ortaya koyarak rakiplerine gözdağı vermeyi de ihmal etmedi. Kendisinin Instagram hesabı @havvanur.serkan'dır.






İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri