Gelinim Mutfakta Dilek'in kayınvalidesi Demet kimdir? Demet kaç yaşında ve nereli

Türkiye'nin en çok altın kazandıran yarışması Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir hafta daha başlıyor. Dört takımın rekabetin sahne olan programda cuma günü Filiz ve gelini Yaren elenmişti. Yerlerine gelecek isimler de merak konusuydu ve kayınvalideler odasının yeni yarışmacısı açıklandı. Buna göre gelini Dilek ile birlikte katılan isim Demet oldu. Gelinim Mutfakta Demet kimdir? Demet kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Kanal D'de yayınlanan bölümleri ile kısa süre önce 8'inci kez dalya diyen Gelinim Mutfakta'nın yeni haftasına merhaba diyor. Cuma günü Yaren'in kayınvalidesi Filiz ile birlikte elenmesinin ardından gözler yerine gelecek isimdeydi. O yarışmacı belli oldu ve Demet gelini Dilek ile birincilik mücadelesi verecek. Peki, Gelinim Mutfakta Demet kimdir? Demet kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Gelinim Mutfakta Demet kimdir?

Türkiye'nin karşısına çıkarak gelini ile birlikte beş çeyrek ve bilezik alabilmek adına yarışacak olan Demet Hanım aslen Ankaralı. O da gelini gini Bingöl'de yaşıyor. 48 yaşında. Altın konusunda çok iddialı olduğunu söyledi.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri