Gelinim Mutfakta 3 Şubat 2022 Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

Kanal D ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergilediği zorlu mücadelenin yeni bölümünde yine lezzet savaşı yaşanacak. Yarışmacılar hafta finali öncesinde en yüksek puanı alarak çeyrek altının sahibi olmak ve avantajı eline almak istiyor. Peki, Gelinim Mutfakta 3 Şubat 2022 Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde.

Televizyon dünyasının en uzun soluklu yarışmalarından biri olmayı sürdüren Gelinim Mutfakta'nın yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Gelin ve kayınvalidelerin takım halinde yarışarak gün sonunda birinciliği elde etmeye çalıştığı zorlu mücadelenin hafta finali öncesindeki son gününde yaşanacaklar da sabırsızlıkla bekleniyor. Güveçte fırın makarna hazırlayacak olan gelinleri kayınvalideler ve Nursel Ergin puanlayacak ve ardından da sıralama oluşacak. Peki, Gelinim Mutfakta 3 Şubat 2022 Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde.

Miyase altını aldı

Dün yayınlanan haftanın üçüncü bölümünde Yeşim çeyrek altını kazanan isimdi. Güzel gelin 21 puan alıp ödülü yakasına takarken Miyase ise 17 puanla ikinci sırada yer aldı. Damla ikili grubun gerisinde kalıp sadece 14 puan topladı. Yeni yarışmacı Yasemin 3 puanla hayal kırıklığı yaşattı ve en yakın rakibinden son iki gün kala 11 puan geride.


Yasemin Çakar Sevinç: 30
Yeşim Çalışkan Öksüz: 52
Miyase Türkel: 50
Damla Saçıkara: 41


3 Şubat Perşembe Perşembe Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri