Gelinim Mutfakta 29 Ocak Cuma kim elendi? Gelinim Mutfakta'dan bu hafta kim gitti

Hafta içi yayınlanan yarışmalar arasında en çok izlenenlerden biri olan Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir haftanın daha sonuna gelindi. Dört gelin ve kayınvalidenin mücadelesinde son kez mutfağa girilecek ve puanlamalar yapılacak. Ardından da haftanın birincisinin yanısıra veda edecek isim de açıklanacak. Peki, Gelinim Mutfakta 29 Ocak Cuma kim elendi? Gelinim Mutfakta'dan bu hafta kim gitti sorusunun cevabı ve güncel puan durumu haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en lezzetli ve rekabeti yüksek yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'nın pazartesi günü başlayan yeni haftasının da sonuna gelindi. İlk günden bu yana seviyesi giderek artan yarışın galibi kadar mağlubu da araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Gelinler bugün mutfağa girerek mini ekler yapacak ve puanlarını alacak. Kayınvalideler ve Seda Sayan da puanlarıyla haftaya nokta koyacak. Oluşacak sıralama da merak edilerek araştırılıyor. Peki, Gelinim Mutfakta 29 Ocak Cuma kim elendi?  Gelinim Mutfakta'dan bu hafta kim gitti sorusunun cevabı ve güncel puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

Gelinim Mutfakta 29 Ocak 2021 Cuma Puan Durumu

Pazartesiden itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Zeynep Kalyon Gökçe: 14 + 24 + 21 + 13
Aysun Kuşatan: 13  + 21 + 52 + 11
Esin Alamehmet: 13 + 11 + 13 + 23
Sibel Çağlar: 16 + 7 + 12 + 10
















 

Gelinim Mutfakta'da kim elendi?

Kıyasıya mücadelenin son günde de devam edeceği Gelinim Mutfakta'da final heyecanı herkesi ekran karşısına kilitleyecek. Kazanan kadar veda edecek isim de büyük bir sabırsızlıkla bekleniyor. Şu anda en düşük puanda bulunan yarışmacı Sibel. Sadece 45 puanı var. En yakın rakibi Esin ise 60 puanda. Bu büyük farkın kapanması elbette mümkün ancak bunu başarabilmesi için olağanüstü bir çaba göstermesi gerekiyor. Çekilme ya da diskalifiye olmazsa Sibel elenecek gibi gözüküyor. Sonuçlar açıklanınca haberimizde olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri