Gelinim Mutfakta 29 Eylül Çarşamba birinci kim oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

Demet Akalın'ın sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta'da heyecan devam ediyor. Bugünkü etap da ilgiyle izlenecek. Gelinim Mutfakta 29 Eylül Çarşamba birinci kim oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.

Haftanın beş günü boıyunca yayınlanan bölümleri ile büyük bir heyecan yaşatan Gelinim Mutfakta'da zorlu maraton tüm hızı ile devam ediyor. Adım adım finale doğru gidilen yarışmada her geçen an daha da fazla altın rekabeti tavan yapıyor. Kayınvalidelerin de katılımı ile daha da renklenen yapımda seyirciler gün sonunda oluşacak puan durumu ve sıralamayı merak ediyor. Gelinim Mutfakta 29 Eylül Çarşamba birinci kim oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor. 


GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

Dün yayınlanan bölümünde herkesi yine ekran başına kilitleyen yarışmanın son bölümünde Aslıhan 23 puanla ilk sırayı aldı ve çeyrek altını yakasına taktı. İkinci basmakta ise 17 puanlı Yaren vardı. Yeni gelin Yeşim 16 puanla üçüncülükle yetindi. Büşra da 2 puanı silinerek 3 puanla sonuncu oldu.



GELİNİM MUTFAKTA 29 EYLÜL ÇARŞAMBA BİRİNCİSİ KİM?

Gelinim Mutfakta 29 Eylül 2021 Çarşamba gününün birincisi henüz belli olmadı. Bu haftanın birincisi ve 5 adet altın bileziğin sahibi belli olduktan hemen sonra detayları haberimizin devamında sizlerle paylaşacağız.

















İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri