Gelinim Mutfakta 28 Ocak 2022 Cuma kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta'da kim elendi

Kanal D'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelinim Mutfakta'da 171. hafta sonlanıyor. Dört takımın mücadelesine tanıklık edildiği programda bugün bir gelin ve kayınvalide beş bileziğin sahibi olurken diğeri ise elenmenin üzüntüsünü yaşayacak. Seyircilerin gözü gün sonunda. Peki, Gelinim Mutfakta 28 Ocak 2022 Cuma kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Detaylar haberimizde.

Nursel Ergin'in sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam eden Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergilediği zorlu maratonun yeni bölümünde yaşanacak rekabet yine heyecanla takip edilecek. Miyase, Dilara, Yeşim ve Damla arasında hangisinin en yüksek puanı elde ederek çeyrek altını yakasına takacağı sabırsızlıkla bekleniyor. Tatlı ise galeta tatlısı olarak belirlendi. Peki, bugün Gelinim Mutfakta'da kim beş bilezik kazandı? Gelinim Mutfakta 28 Ocak 2022 Cuma kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde.


 

Final nefes kesecek

Bugün tam 855. bölümü ile yayınlanacak olan programda dört gelin kendilerine verilen malzemelerle galeta tatlısı hazırlayacak. Hafta finali için ellerini hızlı tutmak ve lezzetlerini mutfağa yansıtmak zorundalar. Aradaki puan farkının az olması nedeniyle birincilik her an değişebilir. Zirvede yer almak isteyen yarışmacıların savaşı herkesi ekran başına kilitleyecek.

Dilara Aydoğan: 
Yeşim Çalışkan Öksüz: 
Miyase Türkel: 
Damla Saçıkara


 

28 OCAK GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU? KİM ELENDİ?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri