EXXEN Konuşanlar 26. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 26. bölüm Youtube tek parça full izle

Youtube'da yakaladığı başarı sonrasında Acun Ilıcalı tarafından satın alınan ve transfer edilen Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Hasan Can Kaya'nın sunduğu ve izleyicileriyle birlikte kahkaha tufanına dönüştürdüğü program yine ilgiyle seyredilecek. Her ay ortalama 7-8 milyon kişinin seyrettiği gösterinin özetinde bile yeni bölüm için büyük bir sabırsızlık var. EXXEN Konuşanlar 26. bölüm fragmanı ve SHOT Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Türkiye'nin en çok izlenen gösterisi olan Konuşanlar'da yeni bir bölüm daha başloyor. Geçen haftadan bu yana sabırsızlıkla beklenen programda yaşanılacaklar kadar anlatılacak anılar, konuklar ve gösteriye dair tüm gelişmeler merak ediliyor. Hasan Can Kaya'nın stüdyoya gelen konukları ve sahneye çıkan konuşanlarla birlikte interaktif şekilde sürdürdüğü talk show için araştırmalar başladı. Her anı gülme garantili ve bol coşkulu program yine ilgiyle seyredilmek isteniyor. Bunun için de sorgulamalar gerçekleştiriliyor. Cuma günlerinde sabaha karşı yayınlanan ve yine izleyicileri gülme krizine sokacak olan Konuşanlar'ın yeni bölümüne dair bilgiler haberimizde yer alıyor.. EXXEN Konuşanlar 2. sezon 25. bölüm fragmanı ve SHOT Youtube izle seçenekleri bu sayfada okunabilmektedir. İyi seyirler dileriz.


 

Konuşanlar 2. sezon 26. bölüm shot yayını ne zaman?

Gösterinin rutini haline gelen fragman ve shot paylaşımları için izleyiciler araştırmalarını gerçekleştirmeyi sürdürüyor. Konuşanlar'ın 5 dakikaya yakın süre ile yeni bölümünden kesitlerinin sunulduğu yayın için herkes Youtube'da hazır bekliyor. Bilindiği gibi EXXEN'de yayınlanan yeni bölümlerin yanısıra bu iki paylaşım Youtube'da yapılıyor. Shot yayın perşembe günleri 15.00'te yayınlanıyor.


 

Konuşanlar'da neler oldu?

Pastacı Büşra, bir süre sonra yeniden gelerek Hasan Can Kaya'ya sürpriz yapmıştı. Ardından da sahneye çıkmıştı. Aldatıldığını anlattı ve eski sevgilisinin günlük ev kiraladığını söyledi. Zeynep ise ünlü komedyene attığı mesajla gösteriye damga vurmuştu. Gizem erkeklerin kalçalarına bakmayı sevdiğini anlatmıştı. Gizem geçen haftanın en çok araştırılan konuşanı olmayı başardı. Rana da erkek arkadaşını yatakta başka bir kadınla yakaladığını ifade etmişti. Yine dopdolu bir bölüm izleyicileri bekliyor.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri