Esra Erol'da Mustafa Okutan ve Halime Okutan kimdir?

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan Esra Erol'da yeni bölümü ile 7 Aralık 2021 Salı günü televizyondaki yerini aldı. Birbirinden çarpıcı konuları işleyerek ülke gündemine getiren başarılı sunucu Esra Erol'un bugünkü konuğu Mustafa Okutan oldu. Eşi evi 23 Kasım'da terk etti. Peki, Esra Erol'da Mustafa Okutan kimdir? Detaylar haberimizde.

ATV ekranlarının sevilerek izlenen programı Esra Erol'da yepyeni bir bölümle daha izleyicilerin karşısına çıktı. Başarılı sunucu Esra Erol'un sunumuyla yayınlanan programın bugünkü ilk konuğu Mustafa Okutan oldu ve eşi Halime'nin 23 Kasım'da evden gittiğini söyledi. Umut ışığı görebilmek adına stüdyoya gelen Mustafa Bey için dosya açıldı ve Erol ile ekiibi bilgileri toplamaya başladı. Peki, Esra Erol'da Mustafa Okutan ve Halime Okutan kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır. 


Mustafa Okutan kimdir?

Esra Erol'da 7 Aralık 2021 Salı tarihinde yayınlanan bölümünde konuk olarak gelen Mustafa Okutan, 23 Kasım'dan itibaren eşi ve çocuklarından haber alamadığını söyledi. Bugüne kadar herhangi bir yanıt alamadığını ve programa bu sebeple çıktığını ifade eden Okutan, hataları olduğunu, bunları kabullendiğini ve bedeller ödediğini anlattı. Ahmetcan Okutan ve Rabianur Okutan'ın babası olan genç adam yaşadıklarını da tek tek anlattı. Eşine darp uyguladığını da itiraf etti.


Halime Okutan kimdir?

Eşi Mustafa Okutan'ın geldiği Halime Okutan iki hafta önce yaşadıkalrı evi terk etti. Yaşam mücadelesi verirken maddi anlamda sıkıntılar yaşadıklarını ve bu sebeple de tartışmaların da olduğu genç kadından haber alınamıyor. Kocası için uzaklaştırma da aldırdı. 2 çocuğu ile nerede olduğu bilinmiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri