Esra Erol'da Gülşah Kemal kimdir? Akan Adar'a kaçtı! Şu an nerede

ATV'nin reyting rekortmeni programı Esra Erol'da yeni bir haftanın daha sonunda izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden çarpıcı dosyaların ele alındığı son günde ilk konuk olarak Filiz Kemal ağırlandı. Kendisi canlı yayında kızı Gülşah Kemal'in bulunmasını istedi. Esra Erol'da Gülşah Kemal kimdir? Detaylar haberimizde.

Türkiye'nin en çok izlenen gündüz kuşağı programlarından biri olan Esra Erol'da yeni haftanın son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Birçok hırsızlık, cinayet ve kayıp dosyasıyla gündeme damga vuran başarılı sunucu, ilk konuğu olarak Filiz Kemal'ia ağırladı. Güzel sunucudan kızı Gülşah Kemal'i bulmasını isteyen acılı anne, gözyaşı döktü. 2 ay önce kızı vefat eden Kemal, bir kızından daha olmak istemediğini söyledi. Esra Erol'da Gülşah Kemal kimdir? Detaylar haberimizde.


 


Esra Erol'da Gülşah Kemal kimdir?

Annesi Filiz Kemal'in 1 Ekim 2021 Cuma günü canlı yayına katıldığı Gülşah Kemal Beykent Üniversitesi öğrencisi ancak annesi 2 senedir okula gitmediğini ve psikolojik sorunları olduğunu anlattı. Kısa bir süre önce Akan Adar adındaki kişiye kaçtı. 12 yaşında babasını kaybetti. 



Esra Erol'da Adan Akar kimdir?

Filiz Kemal'in anlattığına göre göre görümcesinin boşandığı kocası olan Adan Akar, Serkan adı ile biliniyor. Filiz Hanım ikili arasındaki ilişkinin bir cenaze merasiminde olayların başladığını öne sürdü. Adan Akar'a gitmek isteyen kızının da kendisine hakaretlerde bulunduğunu dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri