Esra Erol'da Arzu Kaçmaz kimdir? "Markete gidiyorum" dedi eve dönmedi

ATV ekranlarının fenomen programı Esra Erol'da yeni haftaya başladı. Başarılı sunucu Esra Erol'un ele aldığı ve çözüme kavuşturmaya çalıştırmaya gayret gösterdiği programın ilk konuğu Arzu Kaçmaz'ın ailesi olarak açıklandı. Ardından da Erol'dan yardım istediler. Peki, Esra Erol'da Arzu Kaçmaz kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen yayınlarından birine imza atan  Esra Erol'da yeni haftasında da izleyicilerin karşısına çıktı. ATV ekranlarındaki yerini almayı sürdüren başarılı sunucu Esra Erol, ekibiyl birlikte bir kayıp dosyasını daha açtı ve ardından çalışmalar başladı. Esra Erol haftanının ilk konuğu olarak Arzu Kaçmaz'ın ailesini ağırladı. Genç kadın temmuz ayından bu yana kayıp. Peki, Esra Erol'da Arzu Kaçmaz kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 


Esra Erol'da Arzu Kaçmaz kimdir?

Bugün yayınlanan programa katılan ailesi Arzu'nun bulunmasını istedi. Arzu Kaçmaz 22 yaşında. 15 Temmuz tarihinden bu yana kayıp. Türkiye'nin ekranlara kilitlendiği anlarda ailesi bulunmasını talep etti. Markete gideceğini söyledikten sonra eve dönmeyen kardeşini arayan ablası ve kızı için stüdyoya gelen babası kendisinin bulunacağı anı bekliyor. Engelli kadın sosyal medyadan tanıştığı kişi ile mi kaçtı? Hepsi ve daha fazlası Esra Erol'da programında.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri