Esra Erol'da Abdülkadir Pirbudak kimdir? Yeşim Boz kendisini dolandırdı mı

ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da yeni bir güne daha merhaba dedi. Başarılı sunucu Esra Erol'un sunumuyla ekranlara gelen canlı yayının ilk konuğu Abdülkadir oldu ve kendisinden yardım istedi. Peki, Esra Erol'da Abdülkadir kimdir? Yeşim öğretmen kendisini dolandırdı mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Evlilik vaadi ile kandırıldığını iddia eden bir isim daha Esra Erol'da programına konuk oldu. Birbirinden çarpıcı dosyaları işlemeyi sürdüren başarılı sunucu, günün ilk dosyasını açtı. Abdülkadir kendisini dolandırdığını iddia ettiği Yeşim için stüdyoya geldi. Peki, Esra Erol'da Abdülkadir kimdir? Yeşim öğretmen kendisini dolandırdı mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Esra Erol'da Abdülkadir kimdir?

Bugün yayınlanan bölümde milyonların karşısına çıkan Abdülkadir, telefon numaralarının yayınlandığı bir televizyon programında tanıştığı Yeşim Boz'a aşık oldu. Numarasını yazmasının ardından Yeşim Hanım tarafından aranan ve Gaziantep'e geleceğini söyleyen genç kadının aslında dediklerinin doğru olmadığı ortaya çıktı. İki çocuğu olan ve ailesinin birçok ferdini Gaziantep'e getirdi. Hesabının sıfırlanması sonrasında dolandırıldığını anladı. Abdülkadir 23 yaşında. 5 cumhuriyet altını, 3 yarım altın, 2 çeyrek altın ve 3 de yüzük verdiğini söyledi. Bankadan da toplam 81 bin lira şahsi hesabına gönderdi.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri