Esra Erol'da 10 Aralık Cuma ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz canlı izle linki

ATV ekranlarının sevilerek izlenen programlarından Esra Erol'da yeni bölümüyle haftaya nokta koyuyor. Birbirinden çarpıcı konularla adından söz ettirmeyi sürdürecek olan Esra Erol, ekibiyle birlikte dosyaları işlemeyi ve onları çözüme kavuşturmaya çalışacak. Esra Erol'da 10 Aralık Cuma ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz canlı izle linki haberimizde yer alıyor.

ATV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Esra Erol'da yepyeni bir günde daha olayların üzerine gitmeyi sürdürüyor. Birbirinden çaarpıcı konularıyla ülke gündemine taşıdığı dosyalar olay haline gelen ve ses getiren başarılı program yine ilgiyle seyrediklecek. Esra Erol da ekibiyle birlikte elinden geleni yaparak en iyi haberleri vermek istiyor. Esra Erol'da 10 Aralık Cuma ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz canlı izle linki haberimizde yer alıyor.


 

Dün neler yaşandı?

Cemal Bey, Silivri’den geldiğini, 25 yaşında olduğunu, eşinin hamile olduğunu, eşi Sibel Hanım’ın 29 Kasım’da evi terk edip Mehmet Ali Karaba’nın yanına gittiğini iddia etti. Halime Hanım günler sonra ortaya çıktı ve tüm soruları yanıtladı. Halime Hanım kendisinin kimsenin yanında olmadığını, eşinin çocuklara yapamadığı şeyleri kendisinin yaptığını ifade etti.  Halime Hanım bu gidişinde çocuklarını öncelik aldığını, kimsenin yanında falan olmadığını, eşinin yalan söylediğini, çocuğunun gayet iyi olduğunu söyledi. Semanur ve Telat stüdyoda tekrar karşı karşıya geldi ve tüm gerçekler ortaya çıktı. Semanur Hanım’a hiç ulaşamadığını, çocuğunun 1 aydır kendi yanında olduğunu, Semanur Hanım’ın Emrah Solmaz kim olduğunu açıklamasını, 1 aydır nerede olduğunu söylemesini, şahitleri olduğunu, adamın yayına çıkacağını söyledi. Hicran Hanım, Çarşamba’dan olduğunu söyleyince Semanur Hanım bu adamı tanıdığını, kendisi yurttan çıktıktan sonra tanışıp görüştüklerini, orada bir arkadaşının evine gittiklerini, arkadaş vasıtası ile Emrah Bey ile tanıştığını dile getirdi. Semanur Hanım, arkadaşının “Emrah ciddi düşünüyor” dediğini, kendisi de zorda kaldığı için tanıştığını, kendilerini tanıştıran kişinin adını veremeyeceğini söyledi.



Esra Erol 10 Aralık Cuma izle

Dobra yorumlarıyla ekranlara damga vuran Esra Erol, tüm olayları ele almayı sürdürüyor. ATV'de yayınlanan programı izleyiciler tekrar izlemek istiyor. Gözden kaçan noktaları incelemek, bilgi sahibi olunan konularda ihbar hattına akış sağlamak isteyenler Esra Erol'da Youtube izle seçeneği ile programı seyrediyor. ATV Youtube kanalı ve Esra Erol'da Youtube kanalı üzerinden yayınları seyredebilirsiniz.


 







İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri