En Hamarat Benim'de kim birinci oldu? En Hamarat Benim 12 Kasım Cuma puanları

Türkiye'nin en hijyenik ve lezzetli yarışması olmaya devam eden En Hamarat Benim'de yeni hafta sona eriyor. Pazartesiden cumaya kadar süren zorlu maratonun son bölümü ile birlikte 13'üncü haftaya nokta konulacak. Bugün Figen Cabbar yarışacak ve ardından 15 bin liranın sahibi açıklanacak. Peki, En Hamarat Benim'de kim birinci oldu? En Hamarat Benim 12 Kasım Cuma puanları haberimizde yer alıyor.

Birbirinden eğlenceli ve becerikli beş yarışmacı önce temizlik dedektifi Kadir Ezildi’nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini gösterecek. Evler pırıl pırıl olduktan sonra iş mutfakta hünerleri sergilemeye gelecek. Kendine güvenen hamarat yarışmacılar bu sefer çay saati için birbirinden nefis yiyecekler hazırlayacak. Haftanın finalinde de en yüksek puanı alan yarışmacı büyük ödülün sahibi olacak. FOX TV ekranlarıdna yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon karşısına kilitleyen En Hamarat Benim'de 13'üncü haftanın son bölümü bugün başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kozlarını paylaştığı zorlu maratonda bugün Figen Cabbar yarışacak. Deneyimli yarışmacının performansı da merak konusu ve bir an önce izlenmek isteniyor. Peki, En Hamarat Benim'de kim birinci oldu? En Hamarat Benim 12 Kasım Cuma puanları haberimizde yer alıyor.



En Hamarat Benim'de bu hafta kim yarıştı?

Bu hafta yarışmada kendi günlerinde yarışan isimler marifetlerini ortaya koymuştu. Haftaya Emine Sağlam ile merhaba denmişti. Salı günü Hatice Kahveci temizliği ve yemeği ile puanlarını almıştı. Günler çarşambaya geldiğinde Gülcihan İldem hafta ortasına renk katmıştı. Dün de Hayriye Yıldız kendisine verilen sürede birincilik için kolları sıvadı. Sıradaki isim ise Figen Cabbar. Ortaya koyacağı mücadele ve aldığı puanlar haftanın kaderini belirleyecek.



 

En Hamarat Benim Figen kaç puan aldı? Puan durumu

Hamaratlığını göstermek isteyen yarışmacıların hünerlerini ortaya koyduğu yarışma En Hamarat Benim'de yarışacak olan Figen'in puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Deneyimli yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberimizdeki yerini alacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri