En Hamarat Benim'de kim birinci oldu? 5 Kasım Cuma puanları

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden En Hamarat Benim'de yeni hafta sona eriyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının performansını sergilediği zorlu maratonun sonunda elde edilecek puanlarla birlikte birinci belli olacak ve 15 bin lira ile evine dönecek. Peki, En Hamarat Benim'de kim birinci oldu? 5 Kasım Cuma puanları haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren En Hamarat Benim'in yeni haftası bugün sona eriyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarıyla adlarından söz ettirebilmek adına çaba gösterdikleri yarışmada pazartesiden itibaren verilen mücadelenin ödülü alınmak isteniyor. Melek Topal, Suna Yılmazer, Derya Çetin ve Sevda Çamur'un ardından bugün Sinem Kocaçakır yarışacak. Ardından da birinci belli olacak. En Hamarat Benim'de kim birinci oldu? 5 Kasım Cuma puanları haberimizde yer alıyor.

En Hamarat Benim Sinem'in menüsü

Yarışmanın ilk anından son saniyesine kadar mücadele verebilmek adına kolları sıvayacak olan Sinem Hanım rakiplerine karşı iddialı olduğunu söyledi. Kendi gününde 15 bin lirayı kazanacğından emin. Kadir Ezildi'ye de kendisini beğendirmeye çalışacak yarışmacının menüsü haberimize eklenecek.


En Hamarat Benim Sevda kaç puan aldı? Puan durumu

Hamaratlığını göstermek isteyen yarışmacıların hünerlerini ortaya koyduğu yarışma En Hamarat Benim'de yarışacak olan Sevda'nın puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Genç yarışmacının aldığı puanlar ve haftanın birincisi gün sonunda haberimizdeki yerini alacak. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri