En Hamarat Benim Suna kimdir? Suna Yılmazer kaç yaşında ve nereli    

Türkiye'nin en çok seyredien yarışmalarından biri olan En Hamarat Benim'de yeni hafta başladı. İlk günün geride kalmasının ardından gözler bugüne çevrildi ve ikicni yarışmacı olan Suna Yılmazer kendisine verilen sürede evini temizleyip ardından yemeklerini hazırlayacak. Kendisi hakkında da birçok sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, En Hamarat Benim Suna kimdir? Suna Yılmazer kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren En Hamarat Benim'de yeni haftanın ikinci günü ekranlardaki yerini alıyor. Beş gün boyunca ellerinin marifetleri ve yorumlarıyla birbirlerine karşı üstünlük mücadelesi verecek olan yarışmacılardan biri final etabında 15 bin lira ile evine dönecek. Kıran kırana rekabetin ikinci bölümünde Suna Yılmazer yarışacak. Peki, En Hamarat Benim Suna kimdir? Suna Yılmazer kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Suna kimdir?

Programın 12'inci haftasındaki ikinci günde 57'inci bölüm yarışmacısı olarak boy gösterecek Suna Yılmazer 36 yaşında. Ev hanımı. 16 yıllık evli. 2 çocuk annesi. Aslen Karabüklü. Çenesine, eline ve temizliğine güveniyor ve bu sebeple yarışmada olmayı hak ettiğine inanıyor. İnatçı, kararlarından şaşmayan ve eğlenceli bir yapısı var.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri