En Hamarat Benim Sibel Kanbur kimdir? Kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı ve fotoğrafları

FOX TV ekranlarında başlayan bölümlerindeki ilk haftasını tamamlayacak olan En Hamarat Benim'de son yarışmacı hünerlerini sergilemek üzere milyonların karşısına çıkıyor. Sibel Kanbur kendisine verilen sürede hem temizliği hem de yemekleri ile rakiplerinin yanı sıra Kadir Ezildi'den de tam puan alabilmek adına mücadele verecek. Peki, En Hamarat Benim Sibel Kanbur kimdir? Kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en yeni yarışması En Hamarat Benim'de birbirinden iddialı yarışmacıların rekabeti bugün sona eriyor. Pazartesi günü başlayan zorlu maratonda Seda Çelik, Zeynep Günkan, Cemile Canan Teber ve Fatma Akışoğlu yarışmıştı. Bugün ise Sibel Kanbur'da. Bugüne kadar yarışan rakiplerini ölçen, tartan, biçen ve onları yorumlayan deneyimli yarışmacı 15 bin lirayı kazanabilmek adına kolları sıvayacak. Hafta başından bu yana da hakkında birçok kişi araştırmalarda bulunuyordu. Peki, En Hamarat Benim Sibel Kanbur kimdir? Kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Sibel Kanbur kimdir?

Yarışmanın 5. bölümünde temizlik, yemek ve sunum konusunda büyük bir mücadele ortaya koymaya ve büyük ödülü kaznaacak performansı sergilemek için milyonların karşısına çıkmaya hazırlanan Sibel Kanbur direksiyon hocalığı yapıyor. 3 çocuğu var. 41 yaşında. Yemekte elinin hamaratlığına güvendiğini ve temizlik yapmak için dünyaya geldiğini söyledi. Ayrıca arkadaşlarının sadece sofra sunumunu görebilmek için evine geldiklerini anlattı.








 

En Hamarat Benim Sibel Kanbur Instagram hesabı

Bugün rakiplerine karşı birincilik için evinde misafirperverliğini de başta olmak üzere marifetlerini sergileyecek Sibel Kanbur'un Instagram hesabı merak ediliyor. Kendisinin 4 bin 162 takipçisi vardır. @sibelerat profilinden ulaşabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri