En Hamarat Benim Nazmiye kimdir ve kaç puan aldı? En Hamarat Benim 10 Ocak Pazartesi puanları

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden En Hamarat Benim'de yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarıyla 15 bin lirayı kazanmak için ter döktüğü zorlu maratonda bugün Nazmiye Hanım yarışarak cuma günkü final için iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Peki, En Hamarat Benim Nazmiye kimdir? Kaç puan aldı? En Hamarat Benim 10 Ocak Pazartesi puanları baerimizde.

Birbirinden iddialı 5 yarışmacının performansları ile 15 bin lira kazanmak adına verdikleri En Hamarat Benim'de yeni hafta ekranlardaki yerini alıyor. Kadir Ezildi'nin sunumu ve renkli konukların katılımı ile izleyenleri televizyon başına kilitleyen popüler yarışmada tek dökecek ilk isim belli oldu. Buna göre Nazmiye Hanım kendisine verilen sürede önce temizliğini sonra da yemeklerini yapacak. Peki, En Hamarat Benim Nazmiye kimdir? Kaç puan aldı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

En Hamarat Benim Nazmiye kimdir?

Yeni haftanın ilk yarışmacısı olarak performansını sergileyecek olan Nazmiye Hanım yaşına rağmen çizdiği neşe dolu ve genç görünümlü performansıyla herkesi ekran başına kilitleyecek. Kendisi daha önce birçok yarışmada yer aldı ve bu sebeple de tanınan bir isim. Aslen Rizeli.



 

En Hamarat Benim Nazmiye Yiğit menüsü ve puanları

Bugün marifetlerini milyonlar karşısında sergileyerek 15 bin liranın sahibi olmak isteyen deneyimli yarışmacı oldukça zor bir gün geçirecek. Kendisi için tanınan sürede temizliği tamamlayarak sonrasında mutfağa girecek Nazmiye Hanım en güzel yemekleri yapabilmek adına kolları sıvayacak. Bugün yarışacağı lezzetler ve alacağı puanlar haberimize eklenecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri