En Hamarat Benim Mükerreme Böcek kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Türkiye'nin en temiz ve lezzetli yarışması En Hamarat Benim'de yeni haftanın ikinci günü başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kendilerine güvenerek girdikleri mücadelenin yeni bölümünde yarışacak isim olarak Mükerreme Böcek olarak açıklandı. Peki, En Hamarat Benim Mükerreme Böcek kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla ekranlara gelen En Hamarat Benim'de yeni bir bölüm heyecanı daha yaşanıyor. Herkesi televizyon başına kilitleyen programın yeni bölümünde yarışacak isim de belirlendi. Dün başlayan haftanın ilk gününde kolları sıvayan Birsen Güvenç puanlarını almıştı. Sıra şimdi Mükerreme Böcek'e geldi. Deneyimi ile birlikte rakiplerini geçmenin planlarını yapan Mükerreme hakkındaki bilgiler merak konusu. Peki, En Hamarat Benim Mükerreme Böcek kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


En Hamarat Benim Mükerreme Böcek kimdir?

Dün ilk bölümde yaptığı eleştirilerle birlikte dikkat çekmeyi başaran Mükerreme Böcek 40 yaşında. 20 senelik evli ve 2 çocuk annesi. Aslen Afyonlu. Gastronomi şehrinden geldiğini ifade ederek iddialı olduğunu söyledi. Sahip olduğu rahatsızlıklar Kadir Ezildi'yi şaşırttı. Instagram hesabı @mukerremebck'tir.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri