En Hamarat Benim kim birinci oldu? 10 Aralık Cuma puanları

FOX TV ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olan En Hamarat Benim'de yepyeni bir gün daha başladı ve hafta noktalanıyor. Yeni haftanın son gününde Sibel Nebioğlu yarışacak ve ardından oluşacak puan durumuna göre bir kişi 15 bin liranın sahibi olacak. Herkesin gözü final etabında. Peki, En Hamarat Benim'de kim birinci oldu? 10 Aralık Cuma puanları haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan En Hamarat Benim'de 17'inci haftaya nokta konuluyor. Birbirinden hamarat yarışmacıların kendi günlerinde performanslarını sergileyip diğerlerinde de yorumlarıyla zorlu maratona renk katan beş ismin elde edeceği sıralama merakla bekleniyor. Nefesler tutuldu ve artık gözler Kadir Ezildi'nin açıklayacağı puanlarda. Peki, En Hamarat Benim'de kim birinci oldu? 10 Aralık Cuma puanları haberimizde yer alıyor.


 

EN HAMARAT BENİM'DE KİM KAZANDI?

Bu hafta yarışmada sırasıyla Şenay Özdemir, Atife Yılmaz, Şükran Erol, Bagiye Sırça ve Sibel Nebioğlu temizlik sonrası yemeklerini hazırlayacak. 10 Aralık En Hamarat Benim birincisi henüz açıklanmadı. Birinci belli olduğu zaman habere eklenecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri