En Hamarat Benim Firke Karacür kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan En Hamarat Benim'de hafta finali geldi çattı. Pazartesiden bu yana devam eden maratonun son yarışmacısı ise Firke Karacür oldu. Deneyimli yarışmacı hafta boyunca yaptığı eleştirilerin ardından performansıyla 15 bin lirayı kazanmak amacında. Peki, En Hamarat Benim Firke Karacür kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenler tarafından ilgiyle izlenen En Hamarat Benim'de yepyeni bir haftanın daha sonuna gelindi. Birbirinden iddialı ve bir o kadar da hamarat yarışmacıların yemek ve temizlik konusundaki yeteneklerini ortaya koyduğu beş günlük maratonda en çok puanı elde eden 15 bin liranın sahibi olacak. Her anı çekişmeli geçen programda son gün yarışacak isim açıklandı. Buna göre Firke Karacür önce temizlik sonra yemekle herkesi etkilemeye çalışacak. Peki, En Hamarat Benim Firke Karacür kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 


En Hamarat Benim Firke Karacür kimdir?

Bu sezon yayınlanan 7'inci haftaya nokta koyacak olan En Hamarat Benim'in 35'inci yarışmacısı Firke Karacür 45 yaşında. Ev hanımı. 3 çocuk annesi. Aslen Ordulu. Rakibinin olmadığını söyledi. Kadir Ezildi'ye sorduğu "Kaç makinen var?" sorusu dikkat çekti. Bir kadının temizliği ve hamaratlığının elinden anlaşıldığını, bunun da kendisinde olduğunu ifade etti.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri