En Hamarat Benim Esmanur kimdir? Esmanur Öztürk kaç yaşında ve nereli

FOX TV'nin sevilerek seyredilen yarışması En Hamarat Benim'de yeni bir gün daha başlıyor. Hafta ortasında yarışarak birincilik için mücadele verecek isim Esmanur Öztürk olarak açıklandı ve genç yarışmacı önce temizlik sonrasında da yemekle birlikte en yüksek puanı almaya çalışacak. En Hamarat Benim Esmanur kimdir? Esmanur Öztürk kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren En Hamarat Benim'de yeni hafta başladı ve yarışmacılar tanıtıldı. Beş gün boyuna yaşanacak rekabette yer alarak kendisine verilen sürede yemek ile temizliğini yapacak Esmanur Öztürk hakkında en çok söz edilen isimlerden biri oldu. İlk andan itibaren ön plana çıkmayı başaran Esmanur Öztürk ile ilgili programın Instagram hesabına yorum yazıldı ve araştırmalar yapıldı. Yorumlarıyla da fark yaratan yeni gün yarışmacısına dair bilgiler merak konusu ve öğrenilmek isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Esmanur Öztürk kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.


 

En Hamarat Benim Esmanur kimdir?

Milyonların karşısına çıkarak önce temizliğini sonrasında ise yemeklerini yapacak olan Esmanur Öztürk 28 yaşında. Ev hanımı. Aslen Ordu Ünyeli. 5 yıllık evli ve 2 çocuk annesi. Eşini terlik vermeden içeri almadığını dile getiren genç yarışmacı, haksızlığa ve lafının kesilmesine tahammül edemediğini söyledi. 15 bin lirayı kazanma iddiasını 'Mutfakta iyi değilim çok iyiyim' sözleriyle açıkladı.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri