En Hamarat Benim Benazir Hizarlı kimdir? Kaç puan aldı? 22 Aralık Çarşamba puanları

FOX TV'nin sevilerek seyredilen yarışması En Hamarat Benim'de yeni bir gün daha başlıyor. Zorlu maratonda hafta ortasına girildiğinde yarışacak isim de belli oldu. Buna göre Benazir Hizarlı performansını sergileyecek ve ardından puanlarını alacak. Her anında dikkatli, hızlı ve bir o kadar da yetenekli olması gereken genç yarışmacı hakkında araştırmalar gerçekleştiriliyor. Peki, En Hamarat Benim Benazir Hizarlı kimdir? Kaç puan aldı? 22 Aralık Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenleri televizyon başına kilitleyen En Hamarat Benim'de nefes kesen maraton sürüyor. Başarılı olabilmek adına yarışan beş yarışmacının performansını serglediği zorlu rekbaette alınacak her puan büyük önem taşıyor. Gülistan Hnaım'dan sonra daha önce ekranlarda boy gösteren bir isim önce temizliği sonra yemeği ile mücadeleye girişecek. Betül Aslantaş rakiplerini geride bırakabilmek adına çaba gösterecek. Peki, En Hamarat Benim Benazir Hizarlı kimdir? Kaç puan aldı? 22 Aralık Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Benazir Hizarlı kimdir?

Bugün yayınlanacak olan 93. bölümde yarışarak 15 bin lirayı kazanmak isteyen Benazir Hizarlı 33 yaşında. Ev hanımı. 3 kız annesi. Aslen Vanlı. En önemli konunun evin kokusu olduğunu ve temizliğini de bu sayede yansıttığını anlattı. Yemekte de çok iddialı ve kendisine güveniyor. Bezi dans ettirerek temizlik yapıyor.



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri