En Hamarat Benim Arzu kimdir? Arzu Özkök kaç yaşında ve nereli

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan En Hamarat Benim'de yeni hafta sona eriyor. Yarın yayınlanacak olan 70. bölümle birlikte 14'üncü haftaya nokta konulacak. Programın son gününde yarışacak isim ise Arzu Özkök oldu. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, En Hamarat Benim Arzu kimdir? Arzu Özkök kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Becerilerine güvenen beş yarışmacının performanslarını milyonlara kanıtlamak üzere yarıştığı En Hamarat Benim'de yepyeni bir hafta daha tamamlanıyor. Birbirinden yetenekli isimler arasında 15 bin lirayı kazanabilmek adına kolları sıvayacak Arzu Özkök evine ödülle dönmek istiyor. Tecrübesinin avantajını kullanarak rakiplerine üstünlük kurmak amacında olan İncedere hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, En Hamarat Benim Arzu Özkök kimdir? Arzu Özkök kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Arzu kimdir?

Yarışmanın 14'üncü haftasının son gününde 70. bölüm yarışmacısı olarak milyonların karşısına çıkacak Arzu Özkök 42 yaşında. Ev hanımı. Aslen Gaziantepli. Bu sebeple yemek konusunda da hamarat olduğunu, memleketinde kimsenin el lezzetinin kötü olmadığını söyledi. 27 senelik evli ve 3 çocuk annesi. Elinin lezzetiyle birinci olmaya geldiğini ifade etti.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri