Emanet 116. bölüm özeti ve fragmanı - 15 Şubat Pazartesi neler yaşanacak?

Karamel Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenlerin karşısına çıkmaya devam eden Emanet'te yepyeni bir hafta daha ekranlara geliyor. Çok sevilen ve adını yurt dışına da duyuran yapımda neler yaşanacağı merak konusu. 15 Şubat Pazartesi ekranlara gelecek olan Emanet'in 115. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Baş rollerini Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu'nun paylaştığı Emanet'te heyecan dolu bir hafta daha sona erdi. Yaman ve Seher aşklarını yaşamak üzere başladıkları evlilik hazırlıklarında önemli bir eşikteydi. İkbal ve Zuhal'in planlarının işe yarayıp yaramayacağı merak konusuydu. Yeni hafta evlenme tarihinin daha da yakınlaşması sebebiyle yine sabırsızlıkla bekleniyor. 15 Şubat Pazartesi ekranlara gelecek olan Emanet'in 115. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.


 

Emanet 116. bölüm özeti

Baş rollerinde Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan'ın oynadığı Emanet'te yeni haftanın ilk bölümü başlıyor. Seher, kredi kartından 300 bin liralık altın alışverişi Yaman'a karşı utannmıştır. Yerin dibine girmek deyimini adeta yaşamaktadır. Dünya yıkılsa da böyle bir şeyle karşılaşmasa diye içinden geçirmektedir. İkbal'in hain planı sonrasında Zuhal'in yaptığı alışverişleri belirlemek isteyen Yaman bu olayın peşinden gidecektir. Elbette bunu Seher'den gizli yapacaktır. Diğer yanda Ali ve Kiraz'ın birliktelikleri de sabırsızlıkla bekleniyor. Şimdi de Kara ve İbo'nun aşk yaşaması gündemde. İzleyicilerin istediği kıvama gelmeye devam eden dizide aşk rüzgarları esiyor. Hepsi ve daha fazlası Emanet'in 116. bölümünde.






 






















 


EMANET DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.


EMANET DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Emanet dizisinin oyuncu kadrosunda; Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız, Oğuz Yağcı, Osman Aydın, Ömer Gecü, Binnaz Ekren, Zeynep Naz, Derya Ertun, Mehmet Ali Aydın, Özge Ağyar, Volkan Yıldırım ve Hayat Olcay gibi isimler yer alıyor. 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Tv Haberleri