Emanet 111. bölüm özeti ve fragmanı - 8 Şubat Pazartesi neler yaşanacak?

Karamel Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği ve Kanal 7 ekranlarında en çok izlenen yapımlardan biri haline gelen Emanet'te 23. hafta başlıyor. Yaman ve Seher'in evlilik hazırlıklarının sürdüğü sırada yaşanan olumsuzlukların onları koparıp koparmayacağı merak konusudur. Peki, yeni bölümde neler yaşanacak? Emanet 111. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu'nun baş rollerini üstlendiği Emanet'in yeni haftası izleyicilerin karşısına çıkıyor. Yusuf için karşı karşıya geldikleri günden nikah masasına oturma kararı alana dek birçok şey yaşayan Yaman ve Seher'in hikayesi kaldığı yerden devam ediyor. Zuhal ve İkbal'in acımasız oyunlarına karşı mücadele etmek zorunda olan çiftin evlenmeleri konusundaki engelleri aşmaları gerekiyor. Seyirciler de çevrimiçi platformlarda artık Seher ile Yaman'ın aşk dolu günlere geri dönmesini görmek istediklerini dile getiriyor. Peki yeni haftada neler yaşanacak?  Emanet 111. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.


İzleyiciler isyanda!

Dizinin ilk bölümünde yaşadıkları düşmanlıkları geride bırakan ve artık her ne kadar dile getirmeseler de bir aşka yelken açan Yaman ile Seher için internette binlerce kişi yorumlar yazıyor. Gazetemizin web sitesinde yer alan haberlere de birçok Emanet seyircisi mesajlarını yazıyor. Artık Zuhal ve İkbal'in devreden çekilmesini, Yaman ile Seher'in de evlenmeleri gerektiğini ifade ediyorlar. Senaryo gereği şu an için ne zaman birlikte olacakları meçhul ancak hem yapım şirketi hem de kanalın buna karar vermesi çok da uzun sürmeyebilir.


 

Emanet 111. bölüm özeti

Yönetmenliğini Ayhan Özen ve Taner Tunç'un üstlendiği günlük dizi Emanet'te Yaman ve Seher'in aşk dolu yolculuğu sürüyor. Evlilik sözleşmesini önünde gören Yaman, Zuhal'in bir şey yaptığını anlar. Bunu Seher'e anlatsa da ret yanıtı alır. İkbal'in planı tıkır tıkır işlemeye devam etmektedir. Diğer yandan Yaman, takside zor anlar yaşayan Seher'e lüks bir araç ve şoför tahsis etmiştir. Bu da yine İkbal'in kurduğu tezgahın bir parçasıdır. İbo'nun Kara hakkında duydukları önce onu yıksa da gerçeklerin ortaya çıkması zaman almayacaktır. Fakat Kara, İbo'ya karşı nasıl bir duygu besliyor ve kararı ne olacak? Hepsi ve daha fazlası Emanet'in 111. bölümünde.







 






















 


EMANET DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.


EMANET DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Emanet dizisinin oyuncu kadrosunda; Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız, Oğuz Yağcı, Osman Aydın, Ömer Gecü, Binnaz Ekren, Zeynep Naz, Derya Ertun, Mehmet Ali Aydın, Özge Ağyar, Volkan Yıldırım ve Hayat Olcay gibi isimler yer alıyor. 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Tv Haberleri