CBC Sport nasıl izlenir? Frakans bilgileri ve canlı yayın linki

Avrupa kupalarında oynanan maçları şifresiz olarak yayınlaması sebebiyle milyonlarca futbol severin ilgisini çeken ve izlenilen CBC Sport için araştırmalar gerçekleştiriliyor. Azerbaycan kanalı olması nedeniyle yabancı dil konusunda sıkıntı çekmek istemeyen vatandaşlar burayı tercih ediyor. Daha önce keşfetmeyenler ve ücretsiz maç seyretmek isteyenler ise sorgulamalarda bulunarak yayın bilgilerini elde etmek istiyor. CBC Sport nasıl izlenir? Frakans bilgileri ve canlı yayın linki haberimizde bulunuyor.

Ülkemizi Avrupa kupalarında temsil eden takımlarımızın maçları birçok platformda yayınlanıyor. Türkiye'de resmi yayıncı olarak EXXEN bu görevi üstlenirken yurt dışında da pek çok kanal ülkelerinde bu müsabakaları izleyicileriyle buluşturuyor. Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi karşılaşmalarını yayınlayan CBC Sport Türkiye'deki taraftarlar tarafından ilgiyle seyrediliyor ve tercih ediliyor. Her geçen gün de bu sayı artıyor. Azerbaycanlı spikerlerin Türkçe konuşması da tercih sebeplerinden biri. Henüz izleyemeyen ya da farklı bir nedenden dolayı kanalı bilmeyenler de sorgulamalarla bilgi sahibi olmak amacında. CBC Sport nasıl izlenir? CBC Sport uydu frekans bilgileri nedir? CBC Sport'un uydu, frekans ve biss key bilgileri ve canlı yayın linki haberimizde bulunuyor.


 

CBC Sport uydu bilgileri

CBC Sport TV kanalını izleyebilmeniz için çanak anteninizin AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna dönük çanak anteniniz varsa uydu cihazınızın kurulum menüsünden frekans ekle (bazı cihazlarda transponder ekle, manuel kanal arama veya benzeri olabilir) menüsünü açın. Uydu adı kısmında "AzerSpace 1/Africasat 1a" seçin. Uydu seçimini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 11134 sayısını girin. Polarizasyon kısmında H - Yatay seçin. Sembol kısmına 27500 sayısını girin. FEC değerini bir çok uydu cihazı otomatik seçmektedir, bu değeri değiştirmeyebilirsiniz. FEC değerini değiştirmek isterseniz CBC Sport TV yayınının FEC'i 5/6. Bütün frekans değerlerini düzgün girdikten sonra aramayı başlatıp yayınınızı izleyebilirsiniz.


 


CBC SPORT UYDU - FREKANS BİLGİLERİ

Uydu: AzerSpace 46° Frekans: 11135 H 27500

Biss key 1313131313131339

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri