Can Yoldaşım 65. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 66. bölüm fragmanı

Kanal 7'de yayınlanan bölümleri ile Hint dizisi severleri televizyon başına kilitlemeyi sürdüren Can Yoldaşım haftanın yeni günü ile yine ilgiyle seyredilecek. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Can Yoldaşım 65. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 65. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 66. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 65. bölüm özeti

Can Yoldaşım 65.bölüm özetinde Sandiya’nın hayallerini yazığı kağıt elden ele dolaşmış Suraj bir türlü yazılanı okuyamamıştı. Menakşi ise başını belaya sokacak işler peşinde koşmaya devam etmişti. Can Yoldaşım 65.bölüm özeti devam ediyor.

Mena’nın çirkeflikleri! Mena’nın yapacakları bununla da bitmez. Mena bu seferde polislerin Sandiya için verdiği kutlamayı sabote etmek ister. Sandiya’yı bir şekilde o törene gitmekten alıkoymaya çabalar. Başının ağrıdığını söyleyerek numaralar yapar. Sandiya’yı kendisiyle ilgilenmesini sağlayarak onu oyalamaya çabalar.

Törene giden Ankur ise Sandiya’nın hala daha gelmemiş olduğunu görünce endişelenir. Suraj’a Sandiya’nın nerede olduğunu sorar. Suraj kısa bir süre sonra geleceğini söyler. Ancak Mena yeni bir numara daha yaparak Sandiya’dan bu seferde süt ister. Sandiya mutfağa gider ancak sütün bozuk olduğunu fark eder. Dışarı süt almaya çıkar.

Sandiya törene yetişecek mi? Suraj, Sandiya’yı tekrar arayarak törene çağırı. Sandiya kısa süre sonra çıkacağını söyler. Bu esnada Menakşi yine Sandiya’yı oyalamaya başlar. Sütü soğutmasını ister, sütü döküp temizletir, ilaçlarını ister ama ilaçlarının hangisi olduğunu fark edemez. Mena Sandiya’nın konaktan çıkmasını engellemek için tüm numaraları yapar.

Suraj tekrar Sandiya’yı arar ve törene az zaman kaldığını söyler. Sandiya Suraj’a kısa süre sonra geleceğini söyler. Ancak Mena’nın kusma numaralarının dozu artınca Sandiya Suraj’ı arayarak Mena’nın kötü olduğunu gelemeyeceğini söyler. Suraj bu duruma çok üzülür. Suraj mektubu okudu! Suraj bu durumu herkese bildirir. Sandiya olmadan tören başlarken Mena’nın ise keyfi yerindedir. Sandiya’yı avucunda oynatan Mena ondan bu seferde kendisine yemek yapmasını ister. Sandiya olmadığı için polisler eşi olarak Suraj’ı kürsüye davet eder. Suraj cebindeki not kağıdını çıkarıp konuşacakken Sandiya’nın yazdıklarını okur ve geçmişe gider. Sandiya’nın polislere olan ilgisi, kurallara uyum sağlaması ve tüm u detaylar Suraj’ın zihninde birleşir. Suraj’ın bu düşünceden polis şefi uyandırır.

Suraj Sandiya için kısa bir konuşma yapıp ödülü onun adına kabul eder. Ancak Suraj’ın aklında Sandiya’nın hayallerini yazdığı mektup vardır. Suraj eve dönerken oldukça duygusaldır. Sandiya ise Mena’nın bir işler karıştırdığını fark eder. Elinin limon kokması, süte katılan limon çekirdeği. Mena hemen durumu inkar ederek hasta rolüne devam eder. Sandiya’nın Mena ile ilgilenip törene gitmemesini öğrenen Santoş, Sandiya’yı över. Ailesinin diğer şeylerden önde görmesi övülecek bir durumdur. Santoş bu yüzden Sandiya’yta bilezik hediye eder. Mena kendi planının Sandiya’nın işine yaradığını görünce delirir.

Mena’nın bu kıskançlığını Santoş dindirir. Santoş, Mena’ya erkek oğlan doğrurusa ona altın setler alacağını söyler. Mena bunu duyunca adeta gözleri kamaşır. Üçüz erkek doğurursa zengin olacağı hayallerini bile kurar.

Suraj Sandiya ile konuşmak istiyor! Bu arada Suraj’ın aklı ise Sandiya’dadır. Suraj onunla konuşmak ister. Ancak Sandiya Suraj’la bu konuyu yüzleşmek istemez. Suraj, Sandiya’nın hayallerini neden kendine anlatmadığını düşünür. İkili beraber dışarı çıktıklarında ise Sandiya’nın geçmişte babasına söz verdiği yerde dururlar. Suraj işleriyle uğraşırken Sandiya derin düşüncelere dalar. Babasına veren sözleri hatırlar. Burada ona verdiği polis olma hayalini düşünür. Sandiya gözyaşlarına boğulurken Suraj yanına gelir. Sandiya’nın neden üzgün olduğunu sorar.

Sandiya’dan beklediği cevabı alamaz. Suraj bu sefer Sadniya’yla birlikte bir okulun önünden geçerken durur. Biraz işi olduğunu söyleyip Sandiya’nın yanından ayrılır. Uzaktan onu izler. Sandiya yine geçmişe gider. Okul yıllarında konuştuklarını, hayallerini hatırlar. Suraj onu geçmişi ile yüzleştirerek neler olduğunu anlamak ister.


 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar



Can Yoldaşım 65. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 65. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Can Yoldaşım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Can Yoldaşım 66. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 66. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri