Can Yoldaşım 36. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Kanal 7'de yayınlanan bölümleri ile Hint dizisi severleri televizyon başına kilitlemeyi sürdüren Can Yoldaşım haftanın son günü ile yine ilgiyle seyredilecek. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Can Yoldaşım 36. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 36. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 36. bölüm özeti

Can Yoldaşım Hint dizisinin 36.bölümünde Sandiya, Santoş’un ona tanıdığı 15 günlük süreyi başarıyla tamamlamış ve evde kalmayı başarmıştı. Ancak Santoş’un Sandiya’ya olan güvensizliği devam eder. Santoş her fırsatta Sandiya’nın açığını kollar. Can Yoldaşım 36.bölüm özeti devam ediyor.

Can Yoldaşım 36.bölümde Suraj’ın kafası karışıyor! Son yaşanan olayda Sandiya’nınn Suraj’a gereksiz yüklenmesi Suraj’ın moralini bozar. Sandiya ise yaptığı hatanın farkındadır. Bu yüzden Suraj dönünce ondan özür dilemeyi düşünür.

Sandiya’nın bu düşüncesinden habersiz dükkana geri dönen Suraj, Chotu’dan onu şaşırtacak şeyler duyar. Chotu, Sandiya’nın dükkana geldiğini, tatlı sattığını ve oldukça başarılı olduğunu söyler. Üstelik Chotu’ya derslerinde de yardım etmiştir. Suraj Sandiya’nın yaptıklarına şaşırır. Morali oldukça bozukken şimdi tam tersi bir durum yaşanmıştır.

Suraj evlilik kağıtlarını gördü! Suraj bu şaşkınlıkla eve gittiğinde Sandiya’nın tatlılar için kese kağıtları yaptığını görür. İkili kağıtlarla uğraşırken Sandiya, Suraj’dan özür dilemek için harekete geçer. Ancak Preti’nin zamansız telefonu Sandiya’nın sözünün keser. Sandiya Preti ile konuşur. Preti ona boşanıp boşanmama konusunda tekrar baskı yapar. Sandiya boşanmayacağını, evliliğine devam edeceğini söyler.

Sandiya ve Preti bu konuşmaları yaparken Suraj ise şoke olur. Odada bulunan kağıtları toparlarken şans eseri boşanma belgelerini bulur. Suraj bu belgeleri görünce adeta başından kaynar sular dökülür. Sandiya’nın ondan boşanmayı planladığını düşünür. Suraj’ın gözleri neredeyse dolma noktasına gelir. Elini ısırarak acısını içinde yaşamaya çalışır. Suraj’ın morali bozuluyor! Sandiya odaya tekrar geldiğinde Suraj’ın bu halini görür. Onun kalbini incittiği için böyle olduğunu zanneder. Sandiya Suraj’ın kalbini tekrar nasıl alacağını düşünürken Suraj terk edileceğini zannediyordur.

Suraj için işler giderek daha da kötüleşir. Tüm gece gözünü uyku tutmaz. Her anında ise geçmişi hatırlamaya başlar. Sandiya’ya yaptıkları haksızlıkları düşünür. Onun bu boşanma kararı vermesindeki sebepler bir bir gözünün önüne gelir. Suraj’ın bu durgun hali Sandiya’nın dikkatinden kaçmaz. Pojada dahi Suraj’ın morali düzelmez. Sandiya’nın yapması gereken ritüelleri bile istemez. Ne de olsa Sandiya ondan boşanmak istiyordur ve tüm bu oyunu sürdürmesine gerek yoktur.

Suraj’ın bu ruh hali işlerine de yansır. Oldukça özensiz davranmaya başlar. Onun tam tersine Sandiya işlere daha da yönelmiştir. Paketlemede yapılan yanlış yüzünden ezilen tüm ladoları Sandiya fark eder. Bu kötü sevkiyatın olmasını engelleyerek durumu düzeltmek ister. Anak Suraj Sandiya’ya yine kaba davranır.

Suraj kötü davranmaya başlıyor! Chotu bile Suraj’ın hasta olduğunu düşünmeye başlar. Bu tarz hareketler Suraj’dan beklenmeyecek cinstendir. Nitekim Suraj’ın bu tavrı evde de devam eder. Ankur’un Amerika’dan yolladığı hediyelere bakarken Mena saride 120 dolar etiketini görür. Bunu rupi zanneder ve Sandiya’nın abisinin ne kadar ucuz mallar yolladığını söyler. Mohit onun dolar olduğunu söyler. Yani toplamda 6 bin rupi ediyor deyince bu sefer herkes bu denli pahalı olmasına şaşırır. Tüm bunları duyan Suraj bu işi bir gurur meselesi haline getirir. Etiketi Sandiya’ya göstererek abisi ile ne amaçladıklarını sorar. Etiketi bilinçli olarak üzerinde bıraktıklarını ve onları zenginlikleriyle ezmeyi hedeflediğini dile getirir. Sandiya yanlış anlaşılma olduğunu açıklamak isterken Suraj eğitimli olduğun içinde bizi ezdin diyerek işi kişiselleştirir.

Sandiya Suraj’ın neden böyle kötü davrandığını bir türlü anlam vermez. Bu arada Ankita onu arar. Hediyeleri beğenip beğenmediklerini sorar. Sandiya bu durumdan ona bahsetmez ve teşekkür eder. Ankita Sandiya’nın durumunun iyi olmasına sevinirken Sandiya’nın morali çok kötüdür. Sandiya’nın aksine Santoş durumdan memnundur. Oğluna sözlerine katılarak onu destekler.


 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar



Can Yoldaşım 36. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 36. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Can Yoldaşım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Can Yoldaşım 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 37. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri