Can Yoldaşım 26. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından biri olan Kanal 7'de yayınlanan bölümleri ile Hint dizisi severleri televizyon başına kilitlemeyi sürdüren Can Yoldaşım haftanın son günü ile yine ilgiyle seyredilecek. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Can Yoldaşım 26. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 26. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 26. bölüm özeti

Can Yoldaşım 26.bölüm özetinde Sandiya’nın Mohit’e verdiği para ortaya çıkmıştı. Mohit kendini kurtarmak için suçu Sandiya’ya atarken Sandiya ikinci kez yalancı konumuna düşmüştü. Can Yoldaşım 26.bölüm özeti devam ediyor.

Suraj Sandiya’nın yanında! Sandiya kendini açıklamaya çalışır. Mohit’e parayı eğitim alması için verdiğini, bilgisayar aldığını bilmediğini söyler. Ancak Mohit tam tersini söyleyerek kendini aklamak ister. Bu ikilemde Suraj, Mohit’e yüklenerek ondan gerçeği söylemesini ister.

Santoş, Suraj’ın bu tavrından hoşlanmaz. Kendi kanından birine inanmak yerine Suraj’ın Sandiya’yı savunmasına laf eder. Bu esnada Ankita telefon eder. Ankita olanlardan habersiz Santoş’a teşekkür eder. Sandiya’yı affettiği için minnettardır. Santoş ise Ankita’nın lafını ağzına tıkar. Ona Sandiya’nın her gün bir olay çıkarttığını, 13 gün sonra da düzelmeyeceğini söyler.

İyi yürekli Sandiya! Herkes odasına gittiğinde Mohit bilgisayarda DVD unuttuğunu fark eder. Kendi yalanlarının açığa çıkmasına sebep olacak bu DVD hemen almak için Sandiya’nın odasına gider. Tabi salak Mohit DVD almaya çalışırken yakalanır. Mohit’i yakalayan Suraj onun yalan söylediğine artık emin olur. Mohit’i köşeye sıkıştıran Suraj ona gerçekleri itiraf ettirir. Şimdi gidip her şeyi Santoş’a anlatacaktır. Bu esnada Sandiya odaya gelir. Sandiya Mohit’in gerçekleri anlatmasını istemez. Santoş’un bir kez daha hayal kırıklığına uğramasının sağlığı açısından kötü olacağını söyler. Santoş Saniya’yı göndermekte kararlı! Mohit odadan çıkarken Sandiya onu durdurur. Bilgisayardaki DVD ona verir. Ayrıca Sandiya Mohit’ten Mohit’in bir daha yalan söylememesi için söz ister. Mohit kulaklarını tutarak bir daha asla yalan söylemeyeceğim der.

Diğer yandan Santoş ve Arun Sandiya hakkında konuşur. Santoş aile üyelerinin gelini görmek istediğini söyler. Ancak Sandiya gibi bir gelini göstermek istemediğinden yakınır. Santoş’un Sandiya’ya bu hareketleri Suraj’ı oldukça üzer. Evin içinde olan bu gelin kaynana anlaşmazlığı Suraj’ı derinden etkiliyordur.

Bu arada Menakşi ise oldukça zor durumdadır. Vikram karakola gidip gelmiştir. Çok yakında polisin Santoş’u karakola şikayet edenleri bulacağını söyler. Mena kendi kimliğinin ortaya çıkmasından korkar. Suraj Sandiya’dan uzaklaşıyor! Menakşi endişelenirken Suraj tüm olanlardan sonra Sandiya’dan uzaklaşmaya karar verir. İşlerinin onun yüzünden bozulduğunu söyleyerek Sandiya’yı ağlatır. Sandiya gözyaşları içinde konağa gider. Santoş onu böyle görünce şaşırır.

Suraj’ın bu uzaklaşma tavrı evde de devam eder. Sandiya ona soru sorduğunda cevap vermez. Sandiya ile ilgilenmez ve onu görmezden gelir. Sandiya ise minik bir plan yaparak Suraj’ın kendisinden yardım istemesini sağlar. Bu amaçla gömleğini düğmesini yanlış diker ve Suraj’ın kafasını sıkışmasını sağlar. Ancak Suraj yine de Sandiya’dan yardım istemez. Suraj ve Sandiya aşkı… Sandiya ve Suraj’ın arasına düzelten olay ise dükkanın önünde olur. Suraj’ın motoru çalışmaz. Sandiya Chotu’nun da yardımıyla motoru tamir eder. Suraj Sandiya’ya hayran kalır. Sandiya’nın yüzüne motor yağının geldiğini görünce de gülmeye başlar. Sandiya ona tamir işini babasının öğrettiğini söyler. Böylelikle ikili arasındaki gerginlik son bulmuş olur.

Sandiya ve Suraj arasındaki uyum ise giderek artar. İkili tatlı dükkanında oturarak keyifli bir sohbet gerçekleşir. Uzaktan ikilinin mutluluğunu gören Santoş bu durumdan memnun olur. Aile üyelerine gelin tanıtma işi için fikirleri değişir.

Ayrıca Suraj Mohit meselesi ile ilgili bir karar alarak yine herkesi şaşırtır. Genelde evde hep pasif davranan Suraj, Mohit’in eğitim parasını kazanması için dükkanda çalışacağını söyler. Mohit elbette bu duruma itiraz eder. O tatlıcı olmak istemiyordur. Ancak Suraj eğitimin için kendi paranı kendin kazanacaksın der.

Böylelikle Suraj, Mohit’i alarak tatlıcıya götürür. Mohit tatlıcıda çalışmaktan utanır. Tatlı dağıtımı sırasında arkadaşları ile karşılaşınca da rezil olur. Mohit tam bunların sorumlusu olarak Sandiya’yı görür. Bir an önce başka bir iş bularak tatlıcıdan çıkmaya karar verir.

Diğer tarafta Vikram ise Santoş’u etkilemek için ona çeşitli sözler söyler. Suraj’ın Mohit kararının arkasında Sandiya’nın olduğunu anlatır. Sandiya’nın Suraj’ı değiştirdiğini dile getirir. Santoş bu sözlere başta aldırmasa da gece uyuduğunda bu sözler aklından çıkmaz.


 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar



Can Yoldaşım 26. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 26. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Can Yoldaşım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Can Yoldaşım 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 27. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri