Baş Tacım 98. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 99. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Kanal 7'nin binlerce kişiyi ekran karşısına kilitleyen Hint dizisi Baş Tacım'da yeni bir gün daha başlıyor. Oyuncu kadrosuyla bir hayli ilgi çeken yapım yine soluksuz izlenecek. Öğle saatlerini renklendiren dizide neler yaşanacağı da merak konusu. Baş Tacım 98. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 98. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 98. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 98. bölüm özeti

Baş Tacım 98.bölüm özetinde Savita’nın unutkanlığı artıyor. Manav ise annesinden uzak durmaya çalışıyor. Tüm bunlar Savita’nın hastalığının ilerlemesine sebep oluyor. Manav konuşmaya kalksa da Savita – Arçu’yu bırak gel-den başka bir şey söylemiyordur. Baş Tacım 98.bölüm özeti devam ediyor.

Baş Tacım dizisinde Manav annesini görmeye gelmişti. Savita yerde baygın şekilde yatmaktadır. Doktor çağırılır. Doktor Savita’nın düzensiz beslendiğini unutkanlığının başladığını söyler. Arçu Savita uyanmadan evi temizler.

Manav, Damador’a annesine iyi bakmasını tembihler. Archana Manav’ın da evde kalmasını ister. Aralarındaki gerilim annesinin sağlığını etkiliyordur. Fakat Manav bunu istemez. Eğer evde kalırsa annesinin istedikleri olacaktır. Eğer eve dönecekse bu Arçu ile birlikte olmalıdır. Damador da Manav’ı destekler. Arçu da sessizce onları dinler.

Savita uyandığında ağrısı olduğunu fark edip mutfağı temizlemek için kalkar. Mutfak tertemiz olmuştur. Savita hiçbir şey hatırlamıyordur.

Mançu yine gergin gergin mutfakta iş yapıyordur. Kafa dağıtmak için Vshali yanına gelir. Mançu biraz onunla eğlenmek için Darmesh’den bahseder. Vashali mangalsutrasını çıkarmış sindurunu silmiştir. Darmesh’i hayatından çıkardığını söyler. Ama Mançu çocuğu olunca durmadan babasını soracağını söyler. Bu yüzden hayatından çıkarmasının imkansız olduğunu hatırlatır. Vashali’nin içi daralır.

Mançu annesini aramıştır. Vashali’nin eve döndüğünü bu yüzden iş yükünün arttığından şikayet eder. Altı üstü bir kap yemek koyacaksın Mançu! Bu anne kız gerçekten çok sıktı. Her defasında belalarını da bulsalar küllerinden yeniden doğuyorlar adeta! Rasika kızına Vashali’yi dert etmemesini aklından geçen sinsi planları paylaşır. Savita yolculuk yapmak için trene biner. Unutkanlığı yüzünden bilet almayı unutmuştur. Biletçi kontrole başladığında aklına dank eder. Biletçiye unuttuğunu söylese de nafile. Manav da aynı trendedir. Annesini uzaktan görmüştür ama yeniden sayıp söveceği için yaklaşmaz. Biletçi cezalı bilet parası isteyince Savita ile aralarında kavga çıkar. Savita trenden indirilir. Manav dayanamaz. Savita’nın oğlu olduğunu ve bilet parasını ödeyeceğini söyler. Savita bunu kabul etmez. Oğlu olmadığını ve tanımadığını söyler. Bu yüzden polislerle birlikte karakola gideceğini söyler.

Savita karakola gittiğinde orda da kavga çıkarır. Yaşanan gerilimler sonucu hücreye atılır. Bu sefer Maav onu kurtarmaya gelmiyor diye çocuk gibi ağlamaya başlar. Yine Manav’ın çok değiştiğinden dem vurur. Savita’nın gözü hep kapıdadır. Durmadan her gelenin Manav olduğunu düşünür. Savita yanındaki tiplerden de korkmaya başlar.

Manav babasıyla birlikte gelir. Ama Manav içeriye girmeyecektir. Babasına annesini çıkarması için para da verir. Savita dışarı çıktığında Manav onu uzaktan izler. Damador’a da oğlunun karakola kurtarmaya gelmediğini söyler.Manav ve Arçu dışarı da yemek yerler. Damador ve Savita da gelir. Ayrı masalarda yemek yerler. Savita kendinden hiç taviz vermez. Sürekli suçlamalarda bulunur.

Varsha ve Vashali, Darmesh hakkında konuşurlar. Vaishu ise bu konu hakkında konuşmak istemiyor. Sadece onun cezalandırılmasını istiyor. Varsha polise ne zaman gideceğini sorar. Satish gelir. Darmesh’in hiçbir yerde olmadığını ve yurt dışına kaçmış olabileceğini söyler.

Madhuri ise Vashali’nin haklarını geri kazanması için Darmesh’den boşanmayı düşünür. Madhuri Darmesh’den boşandığında otomatik olarak Vashali ile mi evlenmiş oluyor? Vashali haklaını kazanmak için tekrar Darmesh ile evlenip boşanaca mı? Bunlar neler düşünüyor? Sistem orada nasıl işliyor inanılır gibi değil? İnsan evli olup olmadığını bile bilemiyor mu? Karakolda bile evlilik ispatı için fotoğraf götürdükleri bir sahne vardı. Bunlar abartı mı yoksa Hindistan’da işler gerçekten böyle mi yürüyor?

Madhuri düşündüklerini Vashali’ye açmak ister ama durumun yanlış anlaşılacağını düşünüp Arçu ile konuşmaya karar verir. Madhuri, Arçu’nun yanına giderken yolda bayılır. Hastaneye gittiğinde hamile olduğunu öğrenir.

Madhuri bu haberi Arçu ile paylaşmaya karar verir. Tam hamile olduğunu söyleyeceği sırada içeri polisler girer. Darmesh hakkında Madhuri sorguya alınacaktır. Arçu Vashali’nin şikayetçi olduğunu öğrenmiştir. Manav’a ve kendisine danışmada neden böyle bir karar aldığını sorgular. Manav’a haber verir. Arçu Madhuri ile birlikte gider. Evde de Malohar kızına böyle bir şeyi danışmadan hareket ettiği için kızgındır. Soluchana ise kızını destekler. Birisinin Darmesh’e yaptıklarının hesabını sorması gereklidir. Maloharda siz çok biliyorsunuz deyip oradan ayrılır.

Savita’nın dalgın hali devam ediyor. Evim diye başka eve gidiyor, temizliği farklı şekillerde yapıyordur. Damador Manav’ın uzaklaşma fikrinin yanlış olduğunu düşünmeye başlar ve Manav’la konuşmaya karar verir.

Darmesh’in annesi ise Satish’in yanına gelir. Polis tarafından arandığını ama hiçbir yerde olmadığını söyler. Satish kaçmış olabileceğini söyler. Bhavna ise tüm bunları yeni duyuyor olmasına şaşırır. Kimbilir benden daha neler saklanıyor der. Sonra kadın tekrar torun istiyorum diye Satish’i sıkıştırır. Biri şu kadını sustursun artık!

Manav da annesiyle konuşmayı dener. Bu kadında nasıl bir inat var heyhat! Duydukları bir kulağından girer diğerinden çıkar. Eğer kendisini seviyorsa Archana’yı terk edip bu eve geri dönecektir. Bu iş nasıl çözülecek bakalım!


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 98. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 98. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Baş Tacım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Baş Tacım 98. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 98. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri