Baş Tacım 73. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 74. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya başladıktan sonra ilgiyle izlenen ve her gün seyircileri televizyon karşısına kilitleyen Baş Tacım'da yeni bir gün daha başlıyor. Oyuncu kadrosuyla bir hayli ilgi çeken yapım yine soluksuz izlenecek. Akşam saatlerini renklendiren dizide neler yaşanacağı da merak konusu. Baş Tacım 73. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 73. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 73. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 73. bölüm özeti

Baş Tacım 73.bölüm özetinde Arçu Maav’ı hapisten kurtarma yollarını arayacak. Arçu son çare Rasika’ya gidip ondan yardım dilenecek! Rasika’nın dediğini yapacak olursa Arçu’nun bir seçim yapması gerekecek. Baş Tacım dizisi 73.bölüm özeti devam ediyor.

Baş Tacım dizisinde son yaşanan gelişmelerden sonra herkes Arçu’ya cephe almış durumdaydı. Özellikle Arçu’nun kız kardeşleri hayal kırıklığı yaşattı. Durumu daha da zorlaştırıp Arçu’nun ailelerden özür dilemezlerse kızlar ablalarıyla görüşmeme kararı almıştı.

Üstüne Satish’in annesi de bencilce düşünerek oğluna önce ailesini düşünmesini ister. Böylece Satish Manav’ın suçlanması için imza atar. Manav’ın da suçu üstüne aldığını duyan Arçu olayı araştırmaya çalışır. Jaywant’ın tehditle imzalattığını anlar. Eve kızgın bir şekilde giren Arçu, Jaywant ile evlenemeyeceğini söyler. Babası kalp kirizi geçirir. Böylece ailedekiler birkez daha Arçu’ya bilenecek ve Arçu da Jaywant’tan vazgeçemeyecek. Üstelik Malohar hasta yatağında yine Arçu’ya Jaywant konusunda baskı yaratacaktır. Arçu Rasika’dan yardım ister. Rasika yapacak bir şeyi olmadığını söyler çünkü Manav kendini de ihbar etmiştir. Rasika tek çıkış yolunun Arçu’nun yönetime isyan etmesi yani onları suçlu göstermek. Rasika nişanlısını suçlu göstermeyi göze alıp almadığını sorar. Arçu bir şey diyemeden ayrılır. Yolda düşünür.

Satish ise vicdanını alkolle bastırmayı dener. Fabrikadaki işçiler ise Manav’ın serbest kalmayışını protesto eder. Darmesh ve Jaywant neler olduğunu sorar. İşçiler kefaletle Manav’ı çıkarmaya söz verdiklerini ama şimdi sözünde durmadıklarını söyler. Dramesh ve Jaywant ise işi yapmayı reddedenlerin işten kovulacağını söyler. Hastanede Malohar ve Soluchana dertleşir. Soluchana kızının Jaywant ile evleneceğinde her şeyin daha iyi olacağına inandığını düşünüyor. Soluchana için kızı evliyse tamam başka dert yok. Bu kadın çok sinir bozucu! Malohar ise durup durup her şey daha iyi olacak diyor.

Arçu hastaneye geldiğinde kardeşleri ondan uzaklaşır. Manav’ın aşkından kör olarak aradaki mesafeyi açtığını söylerler. Arçu yürürken Satish’e rastlar. Satish onu arabasıyla bırakmak ister. Arçu arkadaşlığına ihanet ettiği için Satish ile görüşmek istemez. Kardeşinin kocası olarak saygı duyduğunu ama diğer türlü bir insan olarak ona saygı duymadığını söyler. Satish kendi şartlarınca doğru olanı yaptığını söyler. Arçu ona çok güvendiği tek dostu olduğunu düşündüğünü ifade eder. Büyük bir hata yaptığı için onu affedemeyeceğini söyler.

Arçu ikilemde olduğu için tapınağa gider ve dua eder. Hangi kararı alırsa alsın diğer taraf incinecektir. Arçu yardım isterken arkadaşı kalbinin sesini dinleyerek doğru olanı yapmasını ister. Arçu Jaywant!ın zarar görebileceğini söylese de arkadaşı onu destekler. Arçu ise yönetimi şikayet etme kararı alır. Bundan sonra da kimin ne diyeceğinin umurunda olmadığını ifade eder.

Manav’a serbest kalındığı söylenir. Manav bunun nasıl olduğunu anlayamaz. Karşısında Arçu’yu görür. Şimdi Arçu’nun başı belaya girmiştir. Manav onu bırakmayacağını söyler. Arçu Manav’ı evine yollar. Karakoldan adamlar gelip Jaywant ve Darmesh’i karakola çağırır. Aynı zamanda Bahvna da Varsha’yı arayıp Satish’in götürüldüğünü söyler. Varsha araştıracağını söyler. Mançu Arçu’nun şikayette bulunmuş olabileceğini çünkü Manav’ın serbest kaldığını söyler. Tüm aile hayal kırıklığına uğrar. Müfettişler Arçu’nun yönetime karşı şikayette bulunduğunu söylüyor. Arçu yönetimden ayrı da olsa tüm sorumluluğu aldığını söylüyor. Jaywant ise çok kızgın görünüyordur.

Vaishu ve Vinod geliyor. Kefalet belgelerini uzatırlar. Böylece serbest kalırlar. Manav eve gider. Annesi çok sevinir. Manav şimdi Arçu’nun girdiğini söyler. Savita ise o aileyi konuşmak istemediğini söyler. Arçu da planın bir parçası der. Savita insanlara olan güvenini kaybetmiş durumda. Darmesh çok sinirlidir. Arçu doğru olanı yaptığını savunur. Satish üzülmek için bir sebebi olduğunu söyler. Vaishu da Arçu’ya mutlu olabilirsin doğru olanı yaptın diye çıkışır. Arçu eve girdiğinde annesinin de tepkisiyle karşılaşır. Eniştelerini ve nişanlını hapse gönderdiğin için mutlusundur diyor. Arçu Manav’ı çıkartmak için yaptığını söylüyor. Soluchana eylemlerinin sonucunu da düşünüp düşünmediğini sorar. Arçu herkesten özür dileyeceğini söylüyor.

Manav ise Arçu için endişeleniyor. Damodar da oğlunun halinden anlıyor ve birlikte karakola gidiyorlar. Arçu’nun serbest kaldığını anlayıp rahatlıyorlar. Manav Malohar’ın kalp krizi geçirdiğini duyup ziyarete gider. Manav’ı görünce suratlar beş karış. Mançu Manav’ın yüzünden kalp krizi geçirdiğini söyler. Soluchana onu susturup odasına yollar.

Manav iş ararken Stish evlerine gelir. Kendisini affettirmek için tekrar iş teklif eder. Savita ise birkaç gün önce oğlunun canına kast ettiklerini söyler. Satish baskı altında kaldığı için yaptığını söyler ve özür diler. Darmesh ise Satish’in bu hareketine çok kızar. Ne demek Manav’a iş teklifi eder.

Soluchana ve Arçu Jaywant’ın ailesinin yanına gidip özür diler. Jaywant’ın ailesi polisle mi geldin diye çıkışır. Kadın Soluchana’ya saygısından Arçu’yu affedebileceğini söyler. Jaywant ise o bu evin gelini olacak der. Şimdi intikam çanlarını Jaywant çalar.

Jaywant arkadaşıyla yolda yürüyordur. Arkadaşı neden böyle bir karar aldığını sorgular. Çünkü Arçu neredeyse onun hayatını mahvedecekti. Jaywant ise onunla evlendikten sonra Manav ile ilişkisi olduğuna dair dedikodular yayacağını söyler. Böylece Arçu’yu huzursuz edip rezil edecektir.

Darmesh Manav’ın yanına gelir. Onun burada çalışmasını asla istemediğini Satish yüzünden burada olduğunu söyler. Birkaç gündür Manav yüzünden aşağılandığını unutamayacağını söyler. Tek bir hatasında kovacağını söyler. Manav’ın derdi neydi de tekrar bu işe döndü !

Savita insanlara tatlı dağıtıyor. Komşuları çok para harcamamasını şimdi düğünü düşünmesini ister. Savita ise düşünüyorum ve bu evliliği kimse bozamayacak diye meydan okur.

Arçu işe gider biraz da hastadır. Malohar’ın işini halletmek için bankaya gider. Aaaa tesadüfe bakın Manav’da oradadır. İkisi yardımlaşarak işlerini halleder. Çıkışta da Arçu bayılır ve Manav onu tutar. Jaywant’ta Arçu’yu almaya gelmiştir. Manzarayı görünce sinirlenir. Arçu’yu arabasına koyar ve Manav’a o benim nişanlım der.

Jaywant, Arçu’yu eve geri getirir. Soluchana ise Jaywant’a Arçu’yu geri kabul ettiği için bik bik eder. Soluchana şu ana kadar ki tanıştığı en iyi damat adayının Jaywat olduğunu söylüyor. Bu kadın neye dayanarak bunu söylüyor pes!


 


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 73. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 73. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Baş Tacım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Baş Tacım 74. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 74. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri