Baş Tacım 47. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 48. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya başladıktan sonra ilgiyle izlenen ve her gün seyircileri televizyon karşısına kilitleyen Baş Tacım'da yeni bir gün daha başlıyor. Oyuncu kadrosuyla bir hayli ilgi çeken yapım yine soluksuz izlenecek. Akşam saatlerini renklendiren dizide neler yaşanacağı da merak konusu. Baş Tacım 47. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 47. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 48. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 47. bölüm özeti

Varsha ve Satish’in düğün töreni gerçekleşecek. Bu düğüne Satish’in ablası gelecek ve bilin bakalım kocası kim çıkacak? Varsha’nın evden gidişinin ardından Savita ve Soluchana’nın birbirine sarılıp ağlaması gözlerimizi dolduracak. Baş Tacım 47.bölümde Arçu, Manav’ı kenara çekip teşekkür eder. Bu 5 gün içinde ailesine ne kadar yardımcı olduğunu görmüştür. Ayrıca Vandu’nun çeyizi için bile para istemezken o Varsha için Girish’ten para almıştır. Arçu bunu neden yaptığını sorar. Manav bu ailede çok sevgi bulduğunu bu aileye biraz olsun yardımı bulunduysa çok sevindiğini söyler. Arçu kötü kader bizi ayırıyor der. Damador da düğünde yapılması gereken işlerle ilgilenir. Malohar da bu yardımdan çok etkilenir. Gider ayak tüm aile birbirine sevgi gösterisinde bulunuyor adeta.

Manav ve Arçu hazırlıklara devam eder. Shavrani’nin gözü de üstlerindedir. Savita araya girip Arçu’nun Manav’ı almak gibi derdi olmadığını söylüyor. O yüzden Savita yeni gelininden rahatlamasını ister.

Ajit, Damodar’ın yanına gider. Aklınca adamla dalga geçmeye çalışacaktır. Hala ayık mısın diye sorar ve kendisiyle içmeyi teklif eder. Eğer Ajit Lokhande ile içerse insanların gözünde değerinin statüsünün artacağını söyler. O sırada Damador’un yanına insanlar gelip ondan imza ister. Oyunculuğunu çok iyi bulduğunu açıklarlar. Damador imza verirken Ajit’e bakıp kim olduğunu sorarlar. Kimse Ajit’in kim olduğunu bilmez üstelik hiçte umursamazlar. Ajit söylenerek uzaklaşırken Damodar bir yudum bile içmeden bu insanlar beni sarhoş etti der. Ajit kızgın bir ifadeyle annesine doğru yürürken Rasika ise neler olduğunu sorar. Ajit anlatmaya başlarken gözü bir yere takılır. Aswin Sagar gelmiştir. Ajit ve annesi kimin çağırdığını düşünürler. İkisi de bu işe karışmamıştır. Aswin’in yanındaki kadın Bhavna’ya sarılır. Kim olduğunu merak edip yanlarına giderler. Bhavna, Urmila’nın Satish’in ablası olduğunu söyler. Yanındakinin de kocası Aswin Sagar… Ajit ve Rasika’nın bu hoşuna gider. Ortalığı karıştırmak yerine olayları akışına bırakmak gerektiğini düşünürler.

O sırada tören yapılır. Satish ve Varsha arasında çarşaf gerilmiştir. Urmila kızı görmeye çalışır. Çarşaf indiğinde Ashwin, Varsha’yı görür ve şok olur. Urmila, Bhavna’ya Varsha’nın çok güzel bir kız olduğunu söyler. Urmila aynı soruyu Ashwin’e de sorar. O da Varsha’nın çok güzel olduğunu söyler. Arçu ve Manav törende yerlerini alır. Birlikte ritüelleri yerine getirir. Bu arada Manav Ashwin’i görür ve hemen tanır. Archana’ya durumu anlatır. Arçu bunun Rasika’nın oyunu olduğunu söyler ama önce evlilik ritüelinin bitmesi gereklidir. Varsha da Ashwin’i görünce gerilir. Şimdi düğün vakti nerden çıkmış gelmiştir. Soluchana kızındaki bu gerginliği fark eder ve yanlarına gider. Ashwin, Soluchana’ya Varsha’nın annesi olduğunu söyler. Sadece tahmin ettim der.

Düğün sonrası Ashwin, Satish’in yanına gidip tebrik eder. Aynı şekilde Aswin elini Varsha’ya da uzatır ama Varsha elini sıkar. Ardından fotoğraf çekimi yapılacaktır. Ashwin anlaşılan Varsha’yı rahatsız etmeye çalışacak. Fotoğrafta Varsha’nın yanında durmaya gider ama Manav ondan önce davranır. Düğün bittikten sonra Varsha için ayrılma vakti. Tüm Karankaj ailesinin gözleri yaşlı. Varshu tek tek herkesle vedalaşır. Şimdi bir de Ashwin meselesi çıkmıştır. Archu, Varsha’ya nasıl hissettiğini biliyorum der. Yeni hayatın ve yeni sınavın der. Varsha Mançu’yla da vedalaşır. İkisi birbirinden bu zamana kadar yaptıkları için özür diler.

Varsha ayrıldıktan sonra Soluchana’yı ise teselli eden isim Savita oluyor. Aynı şeyleri kendisinin de yaşadığını ağlamanın hafiflettiğini söyler. En azından Varsha’nın mutlu bir aileye gittiğini bir de Vandu’nun nasıl bir yere gittiğini anlamasını ister. İkisi ağlayarak birbirine sarılır. Manav ve Arçu da onları haline gülümser.


 


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 47. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 47. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Baş Tacım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Baş Tacım 48. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 48. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri