Arka Sokaklar 566. bölüm tek parça izle - 567. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Kanal D'nin uzun süredir ekranlarda yer alan dizisi Arka Sokaklar, yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Rıza Baba ve ekibinin maceralarının devam ettiği günde yine birçok olay ele alınacak. Ayla öldü mü? sorusu soruluyor. Arka Sokaklar 56. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. Arka Sokaklar 567. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Cuma akşamlarının zirve sahibi Arka Sokaklar dizisi yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Zafer Engin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çekerek bu sezon da gündemden düşmeyen Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Arka Sokaklar 566. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Arka Sokaklar 567. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde. Detayları aşağıda okuyabilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

 

Arka Sokaklar 566. bölüm özeti

Rıza Baba’nın evini kundaklanması ekibi derinden etkiliyor! Arka Sokaklar 566. Bölüm 20 Kasım Cuma akşamı saat 20.00'da Kanal D'de! Servan ve adamları Rıza Baba’nın evini kundaklayıp, evin etrafını sararak herkesi canlı canlı yakmaya kalkar. Engin önderliğinde tüm ekip yanan evde toplanırlar. Bir grup Servan ve adamlarıyla çatışırken, bir grupta içeridekileri yangından kurtarmaya çalışır. Ekibin kalesi olan Rıza Baba’nın evi de artık bir kül yığınıdır. Rıza’nın şu an için tek arzusu Servan’ın canlı olarak yakalanmasıdır. Bu yangın Tunç’u çok daha fazla etkilemiştir. Evde paranoya geliştiren Tunç, Mesut’u silahla karşılar. Artık kaçarı yoktur Mesut, Tunç’u psikiyatriste götürür. Yangın olayı ile birlikte bebek haberini alan Engin şoktadır. Başak’a da sevincini, mutluluğunu yansıtamamış olmanın üzüntüsünü yaşar. Selin ve Bahar’ın yardımıyla Başak için sürpriz bir evlilik teklifi organize eder. Esra’nın doğum günüdür. Hüsnü’de bunu öğrenir. Planı çiçek alıp kıza götürmektir. Ama her çiçekçiye gidişinde birine yakalanır.

Son bölümde neler yaşandı?

Servan ile uğraşmaya devam eden Rıza Baba ve ekibi köşeye sıkışmıştır. Önce Ümit Komiseri rehin alan Servan'ın bir sonraki adresi ise Rıza Baba'nın evidir ve adamları kundaklamak için oradadır. Evin alevler içinde kalmasının ardından telaş başlar. Bundan sonra yaşanacaklar merak konusudur. Hüsnü, kaza eseri tanıştığı Esra ile muhabbetini ilerletmektedir. Ancak Tekin ve Zeliha buna pek sıcak değildir. Mesut ve Selin ayrılmıştır. Karar Selin'den çıkmıştır ve geri dönüşü olup olmayacağı izleyicileri ekran başına kilitleyecek.




 

Kanal D Arka Sokaklar 566. bölüm full tek parça HD izle

Cuma günlerinin zirve adaylarından biri olan Arka Sokaklar 566. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Arka Sokaklar'ın 566. bölümünü kanald.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.



 

Arka Sokaklar 567. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar 567. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa Kanal D.com.tr ve Kanal D Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri