Ajax PSV maçı canlı izle | S Sport Plus canlı izle

Hollanda ligi Eredivisie'de derbi günü. Ezeli rakipler Ajax ve PSV kozlarını Johan Cruyff Arena'da paylaşıyor. İki ekip de kazanarak yoluna devam etmek amacında. Ajax farkı açmak, PSV ise öne geçmek istiyor. İki köklü kulübün mücadelesinden galip çıkacak taraf da sabırsızlıkla bekleniyor. Beşiktaş'ın grubunda bulunan Amsterdam sebebiyle daha da fazla ilgi çekecek karşılaşmanın yayın bilgileri de merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Ajax PSV maçı canlı izle seçenekleri ve S Sport Plus canlı iz

Hollanda ligi Eredivisie'de derbi günü. Ezeli rakipler Ajax ve PSV kozlarını Johan Cruyff Arena'da paylaşıyor. İki ekip de kazanarak yoluna devam etmek amacında. Ajax farkı açmak, PSV ise öne geçmek istiyor. İki köklü kulübün mücadelesinden galip çıkacak taraf da sabırsızlıkla bekleniyor. Beşiktaş'ın grubunda bulunan Amsterdam sebebiyle daha da fazla ilgi çekecek karşılaşmanın yayın bilgileri de merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Ajax PSV maçı canlı izle seçenekleri ve S Sport Plus canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.



Ajax-PSV kadrolar:

Ajax'ta Sean Klaiber ve Maarten Stekelenburg, PSV'de ise Ritsu Doan ile Richard Ledezma sakatlıkları nedeniyle haftanın karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Ajax: 32. Pasveer, 2. Timber, 4. Alvarez, 8. Gravenberch, 10. Tadic, 11. Antony, 12. Mazraoui, 17. Blind, 21. Martinez, 22. Haller, 23. Berghuis

PSV: Drommel, Mwene, Ramalho, Boscagli, Max, Sangare, Ginkel, Götze, Bruma, Zahavi, Vinicius



 

Bugüne kadar ne yaptılar?

İki ezeli rakip bu sezon oynadıkları Süper Kupa mücadelesinde karşı karşıya geldiler. Eindhoven temsilcisi rakibini 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek kupanın sahibi oldu. Avrupa kupalarında iki takım da Şamoiyonlar Ligi'ne katıldı ancak PSV Galatasaray'ı eledikten sonra Benfica'ya elendi. Ajax da Beşiktaş'ın grubunda 9 puanla ilk sırada yer alıyor. Eredivisie'de de iki takım arasında sadece 1 puan fark var. Ajax 22, PSV 21 puanda.
 



 


Ajax-PSV maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Johan Cruyff Arena'da oynanacak Ajax-PSV maçını Türk asıllı Hollandalı hakem Serdar Gözübüyük yönetecek. Bugün TSİ 17.45'te başlayacak kritik maç S Sport Plus'tan izleyebilirsiniz. 


 

Ajax-PSV maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

S Sport Plus uygulaması, kurulum ve ek bir cihaz gerektirmez, yayınlar doğrudan internet üzerinden, mobil uygulamalarla mobil cihazlarda ya da smart tv uygulamalarıyla geniş ekranlar üzerinden abonelik sonrasında hemen izlenebilir.
S Sport Plus Paketi kapsamında sunulan içerikler, https://www.ssportplus.com adresinden bilgisayarla, App Store ve Play Store’dan “S Sport Plus” uygulamasını indirerek tablet ve akıllı telefonlarla ve, Beko /Arçelik, Vestel, Grundig, LG, Samsung Smart TV uygulamaları, Android TV işletim sistemli Smart TV’ler ve media player cihazları, Apple TV ile ve Google Chromecast cihazları üzerinden izlenebilecektir.
S Sport Plus uygulamasıyla, Premier Lig, La Liga, NBA, F1, UFC, Portekiz Ligi, NFL, Wimbledon ve ATP Tenis Turnuvaları gibi dünyanın önde gelen spor organizasyonlarını canlı yayın ve tekrar izle seçenekleriyle izlenebilecektir. Kullanıcılar izlemek istedikleri maç ya da yarış programını diledikleri yerde S Sport Plus’ın çoklu ekran teknolojisiyle izleyebilirler.
S Sport Plus Uygulamasına yetkili noktalarımızdan yapacağıınız abonelik başvurusu sonrasında size SMS / e-posta ile iletilecek olan aktivasyon kodunuz ve üyelik linki ile giriş yapabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri