3 Şubat Çarşamba Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Çeyrek altını alan gelin ve güncel puan durumu

Kanal D'de ilgiyle izlenen ve her bölümü ile izleyenleri ekran karşısına kilitleyen Gelinim Mutfakta'da haftanın üçüncü günü başlıyor. Birbirinden iddialı dört gelin ve kayınvalidenin mücadelesinde gözler yine çeyrek altını yakasına takacak geline çevrildi. Peki, Gelinim Mutfakta 3 Şubat Çarşamba kim birinci oldu? Çeyrek altını alan gelin ve güncel puan durumu haberimizde yer alıyor.

Seda Sayan'ın sunumuyla yayınlanan ve her bölümü ile de lezzet şöleni sunarak izleyenleri eğlendiren Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Geride kalan iki bölümün ardından bugün yine çeyrek altın mücadelesi verecek olan gelinler beş bileziğe bir adım daha yaklaşabilmek adına ellerinden gelenin en iyisini yapabilmek adına ocaklarının başına geçerek ellerinin marifetlerini gösterecek. Peki, Gelinim Mutfakta 3 Şubat Çarşamba kim birinci oldu? Çeyrek altını alan gelin ve güncel puan durumu haberimizde yer alıyor.


Yasemin Gökçe neden hastaneye kaldırıldı?

Bugün 633. bölümü ile yayınlanacak olan Yasemin Gökçe için kötü anlar izleyicileri bekliyor. İddialı kayınvalide yemek tadımı yaptığı sırada rahatsızlandı ve önce program ekibinin müdahalesi ve ardından da ilk yardıme ekibinin yetişmesiyle birlikte hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumu merak edilen Yasemin Hanım'ın bu durumu herkesi üzdü.


 

Zeynep Gökçe Kalyon yarışmadan ayrılacak mı?

Yasemin Hanım'ın yaşadığı rahatsızlık sonrasında Zeynep Gökçe Kalyon'un yarışmadaki durumu da merak konusu. Daha önce Nurten Hanım'ın rahatsızlığı sebebiyle Aysun bir süre yarıştan çekilmişti. Ardından yarışmaya devam etmişti. Zeynep için de aynı sürecin yaşanıp yaşanmayacağı konusunda birçok sorgulama mevcut. Cevabını önümüzdeki bölümlerde göreceğiz.


 

Gelinim Mutfakta'da neler oluyor?

Fatih Ürek ile milyonlarca izlenme elde eden Gelinim Mutfakta'nın bu sezon sunucusu Onur Büyüktopçu oldu ancak onun da macerası kısa sürdü. Reytinglerin beklentilerin aşağıda kalması sonrasında Seda Sayan yeniden yapımı canlandırmak için izleyicilerin karşısına çıkıyor. Programda her gün dört gelin kendilerine verilen sürede malzemeleriyle birlikte yemeklerini yapıyor. Sonrasında ise kayınvalideler ve Seda Sayan puanlarını veriyor. Gün birincisi çeyrek altın, hafta şampiyonu ise beş bilezik kazanıyor. 
 
















 

Gelinim Mutfakta 3 Şubat 2021 Çarşamba Puan Durumu | Kim birinci oldu?

Yeni haftada kızışarak devam eden birincilik mücadelesinde 42 puanı bulunan Aysun Kuşatan ilk sırada bulunuyor. İkinci basmakta ise 36 puanla Zeynep Gökçe Kalyın var. Dünü üçüncü tamamlayan Esin Alamahmet puanını 25'e yükseltti ve genel sıralamada Ayten'i geride bıraktı. Azerbaycanlı Ayten Hatamova Gürüf de aldığı 5 puanla son sırada yer aldı ve sonunculuğa demir attı. Kendisinin 23 puanı var.

Zeynep Kalyon Gökçe: 15 + 21
Aysun Kuşatan: 20 + 22
Esin Alamehmet: 10 + 15
Ayten Hatamova Gürüf: 18 + 5

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri