2021 Formula 1 (F1) Katar Grand Prix'i (yarışı) saat kaçta ve hangi kanalda?

Dünya şampiyonunun belirlenmesine sadece 3 yarış kaldı. Ortadoğu'da başlayan yeni sezon tüm hızı ile devam ediyor. Son 3 pistin ilki bu hafta gerçekleştirilecek. Pilotlar ve markalar Katar'da kozlarını paylaşacak. Liderliğin adeta burun farkı ile gittiği heyecan dolu rekabette Max Verstappen ve Lewis Hamilton ikilisinden hangisinin mutlu sona ulaşacağı ve damalı bayrağı ilk göreceği merak konusu. Seyirciler de bu sebeple hafta sonu düzenlenecek yarışı seyredebilmek ve heyecana ortak olmak istiyor. Peki, For

Bahreyn'de başlayan ve uzun süredir devam eden Formula 1'de sezonun tamamlanmasına sadece 3 yarış kaldı. Katar, Suudi Arabistan ve Abu Dhabi'de gerçekleştirilecek olan yarışlarla birlikte dünya şampiyonunun belirleneceği zorlu rekabette ilk pist vakti geldi. Birbirinden iddialı 10 marka ve 20 pilotun mücadelesine tanıklık edilecek grand prix öncesinde basın toplantısı gerçekleştirilecek. Ardından hazırlık turları yapılacak ve sıralama turları ile yarışa başlangıç noktaları belirlenecek. Geçen hafta Lewis Hamilton'ın kazanmasıyla daha da alevlenen mücadelede pazar günü kimin galibiyetle ayrılacağı merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Bu sebeple de herkes ekranları başına kiltlenecek. Peki, Formula 1 Katar Grand Prix (GP) yarışı ne zaman, hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda? Şifreli mi şifresiz mi? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Formula 1 Katar Grand Prix'i saat kaçta?

Losail Pisti'nde gerçekleşecek olan yarışlar için ilk olarak hazırlık turlarında pilotlar ve markalar kendilerini test edecek. Bu etap yarın da sürecek ve ardından sıralama turlarına geçilecek. Burada alınacak sonuçlara göre büyük yarışın nasıl başlayacağı şekillenecek. Son zamanlarda parça ya da motor değiştirme sebebiyle bazı pilotlar son sıradan başladı ya da ortalarda kendilerine yer buldu. 5,4 kilometrelik 71 tur üzerinden gerçekleştirilecek yarışın yayın bilgileri aşağıda yer almaktadır.

Formula 1 Katar Grand Prix'i hazırlık turları
19 Kasım Cuma: 13.00 ve 17.00

Formula 1 Katar Grand Prix'i hazırlık turları
20 Kasım Cumartesi 14:,,

Formula 1 Katar Grand Prix'i sıralama turları
20 Kasım Cumartesi: 20:00

Formula 1 Katar Grand Prix (yarışı)
21 Kasım Pazar: 17:00


 

2021 Formula 1 (F1) Katar yarışı antrenman ve sıralama turları canlı izle

Cuma gününden itibaren yapılacak olan antrenmanlar ve sıralama turları internette günün en çok araştırılan konularından biri olarak gözümüze çarpıyor. Saran Medya’nın sahibi olduğu S Sport, Digitürk, DSmart ve Turkcell Tv+ platformlarında HD olarak yayın hayatını sürdürüyor. Premier Lig, NBA, Formula 1, Moto GP, ATP 500 gibi pek çok önemli spor organizasyonunu izleyicilerle buluşturan S Sport, Digiturk, TiviBu ve D-Smart platformları üzerinden yayınlarını yapıyor. S Sport Digiturk 85., D- Smart 78., TV + 77. ve Tivibu 74. kanalda izleyicilerde buluşuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri