Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in güzeli kaç puan aldı? 29 Mayıs puanları

TV8'de yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in ilk günü güzel yarışmacının mutfağa girmesiyle başladı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in güzeli kaç puan aldı? 29 Mayıs puanları haberimizde.

Beş yarışmacının kendi gününde yarışarak birincilik için ter döktüğü Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta bugün başladı. Birbirinden iddialı isimler arasından sıranın geldiği yarışmacı oluşturduğu menü ile rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkıyor ve puanlarını alıyor.

Bugün önce alışverişe çıkıp sonrasında aldığı malzemelerle birlikte mutfakta elinin marifetlerini konuşturan ilk yarışmacı Bahar oldu. Aslen Diyarbakırlı olan ve ailesinin yanına gelemediği Bahar'ın yemekleri merakla bekleniyor. Elbette gün sonunda alacağı puanlar da. Süresini dikkatli kullanmak ve psikolojik olarak da iyi bir noktada bitirmek zorunda olan genç yarışmacıyı bekleyen diğer isimler ise puanlarını düşük tutabilmenin gayretini gösterecek. Ancak Bahar'ın buna izin vermeye niyeti yok.

Haftanın ilk gününde gözlerin çevrildiği Bahar hakkında bilgi almak isteyenler de internette araştırmalarda bulunuyor. Kendisi 33 yaşında. Ailesinden uzakta tek başına yaşıyor. Birden fazla adayı olduğunu ve birinin önde bulunduğunu söyleyerek gözde bir kadın profili çizdi. Peki mutfakta onu neler bekliyor? Bu çok önemli. Tezgahının temizliğinden tutun da masadaki düzenine her şey kaderini etkileyecek. Yüksek puan alabilmek onun gayretine ve rakiplerinin damaklarındaki lezzete bağlı. Elbette Zuhal Topal'ın puanları da çok önemli. Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in güzeli kaç puan aldı? 29 Mayıs puanları haberimizde yer alıyor.

Saat 16.00'da başlayan bölümlerle izleyicilerin karşısına çıkan programda yarışacağı açıklandığı andan itibaren ilgi odağı haline gelen Bahar'ın performansı cuma günkü finalde karşılık bulması için elinden gelenin en iyisini yapmak zorunda. Instagram'da Hatice ile girdiği polemikler dikkat çekmişti. Bu düellodan galip çıkmak istiyorsa lezzetini ayarlaması gerekiyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Bahar kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 29 Mayıs 2023 Pazartesi gününde yarışacak olan Bahar Yunus'un rakiplerinden alacağı puanlar haberimize eklenecek. Zuhal Topal'ın puanları ise cuma günü belli olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

1 Haziran Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları: Korayhan Koç
Zuhal Topal'la Yemekteyiz 31 Mayıs puanları! Hatice İpek kaç puan aldı?

Televizyon Haberleri