Zuhal Topal'la Yemekteyiz'e Betül Gündoğar katıldı! Makyajsız ve estetiksiz hali olay

TV8 ekranlarının en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Programın yayınlanan fragmanında yarışacak isimler açıklandı ve Betül de onlar arasında bulunuyordu. Güzel yarışmacı kendisini ön plana çıkarmayı ve dikkat çekmeyi başardı. Hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Seyirciler makyajsız ve estetiksiz halini de merak ediyor. İşte detaylar...

Türk ve dünya mutfağından birçok lezzeti ekranlara taşıyan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası pazartesi günü başlıypr. Programın yayınalan fragmanıdna yarışacak isimler açıklanmış oldu. Onlarden biri de daha önce yine televizyonda gördüğümüz Betül'dü. Güzel yarışmacı beş gün boyunca ter dökeceği programdan 50 bin lira zaferle ayrılmayı hedeflerken kendisi hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Özellikle de estetiği ve makyajı konusunda. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Betül Gündoğar'ın makyajsız ve estetiksiz hali haberimizde.


 

Betül Gündoğar kimdir?

Yeni haftada adını zirveye yazdırmak isteyen Betül Gündoğar 27 yaşında. Aslen Malatyalı ancak İzmir'de yaşıyor. Modellik ve DJ lik yapıyor. Aynı zamanda sağlık sektöründe çalışıyor. Birbirinden farklı tarzlarda remixleri ve mashupları ile müzik dünyasında adından söz ettirmiş biri. Yoğun temposuyla da dikkar çekiyor. Fenerbahçeli. Futbolu çok seviyor. Çocukken sokak aralarında futbol oynuyormuş. Gelinlik ve abiye modelliği yapıyor. Defilelere çıkıyor.

 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'e Betül Gündoğar daha önce hangi yarışmalara katıldı?

Bu hafta dört rakibine karşı yemekteki marifetlerini göstermek için kolları sıvayacak Betül Gündoğar daha önce de ekranlarda yer alan bir isimdi. Kendisi Kuaförüm Sensin'de o dönemin en popüler takımlarından biri olan Taner ve Aslı'nın modeli olarak kamera karşısındaydı.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'e Betül Gündoğar estetiksiz ve makyajsız hali

Güzel yarışmacyı fragmanda gören birçok izleyici kendisinde estetik olup olmadığını merak ederek araştırmalarda bulundu. Ayrıca makyajsız hali de yine görülmek isteniyor. Kuaförüm Sensin'in 192'inci bölümünde podyuma çıkan Betül Gündoğar'ın makyajsız hali aşağıdaki gibiydi...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri