Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 9 Haziran

Televizyon ekranlarının sevilerek takip edilen yarışmalarından Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta sona eriyor. Beş yarışmacıdan biri 50 bin lira kazanacak. Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 9 Haziran puanları haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen kanallarından biri olan TV8, birbirinden iddialı yarışmacılarıyla yeni haftasına merhaba diyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'e bugün de ev sahipliği yapıyor. Pazartesiden bu yana devam eden heyecanda dört günlük maratondan sonra gözler bugün 50 bin liranın sahibine çevrildi. Selda Aksu'nun yarışacağı final bölümünde alacağı puanlar herkesin kaderini belirleyecek. Herkesin hedefi evine ödülle dönebilmek ve bir nebze de olsa kendileri için ödenek ayırabilmek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 9 Haziran puanları haberimizde yer almaktadır.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kılıçlar çekildi

5 Haziran'da başlayan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası ilgi çekici isimlerle devam etti. Onur'un başlattığı mücadelede Hatice, Zeynep ve Berke de yarıştı. Bugün ise Selda yarışacak. Gerilim dolu anların yaşanacağı bölümde özellikle Onur ve Berke'nin karşı karşıya geleceği anlar ilgiyle seyredilecek.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Selda kaç puan aldı?

9 Haziran 2023 Cuma tarihinde yemeklerini yapmak üzere mutfağa girecek olan Selda Aksu; Onur, Zeynep, Zeynep ve Berke karşısında mücadele verecek. Ayrıca Zuhal Topal da masadaki yerini alacak. Yemekteyiz'e birinci olmak için geldiğini ifade ederek adından sıkça bahsettirecek gibi gözüken genç yarışmacının elde edeceği puanlar haberimize eklenecektir.

İsimPuan
Onurx
Haticex
Berkex
Zeynepx
Zuhal Topalx

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Neslihan kaç puan aldı? 12 Haziran puanları
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hatice Turgut kimdir? Instagram hesabı
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep Uğurel kimdir? Instagram hesabı

Televizyon Haberleri