Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 16 Haziran

Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Yemekteyiz'de hafta sona eriyor. Beş yarışmacının rekabetinde bugün bir kişi 50 bin lirayı kazanacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 16 Haziran puanları haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin ekran başına kilitlendiği Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bir hafta daha sona eriyor. Beş yarışmacının kendi gününde birincilik için yarıştığı zorlu maratonun ardından bugün bir kişi 50 bin lira ile evine dönecek. Puan eşitliğinde ödül bölüşülecek. Pazartesi günü Neslihan ile başlayan rekabette haftayı tamamlayacak isim Muratcan Şahin olarak açıklandı. Genç yarışmacı kendisine verilen sürede yapacağı alışveriş sonrasında mutfağa girecek ve menüsünü hazırlamaya başlayacak. İlk andan itibaren iddialı sözler sarf eden Muratcan'ın alacağı puanlar merak edilerek bekleniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 16 Haziran puanları haberimizde yer alıyor. Detaylar haberimizde.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de final günü de gerilim hattı!

Bugün yayınlanacak olan bölümle birlikte haftaya nokta koyacak olan Yemekteyiz'de gözler yine Nurgül ve Sevda'nın üzerinde. İki isim girdikleri tartışmada ortamı kızıştırdı. Nurgül'ün, Sevda'nın annesi ve babası üzerinden yaptığı eleştiri ise hoş karşılanmadı. Finalde de sinirlerin gerildiği anlar izleyicilerin karşısında olacak.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu?

16 Haziran'da yayınlanacak hafta finalinde kazanacak isim merakla bekleniyor. Zuhal Topal'ın vereceği puanlara göre sıralama şekillenecek ve sonrasında kazanan açıklanacak. Zuhal Topal'la Yemketeyiz'in birincisi belli olduktan sonra haberimize eklenecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İpek Kardeş kaç puan aldı? 20 Haziran
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğuzhan kimdir? Instagram hesabı
Zuhal Topal'la Yemekteyiz İbrahim kaç puan aldı? 15 Haziran puanları

Televizyon Haberleri