Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 15 Eylül

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz, haftaya nokta koyuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 15 Eylül puanları haberimizde yer almaktadır.

Başarılı sunucu Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bir haftayı daha noktalıyor. Beş yarışmacının amansız rekabetinde son kez puanlar verilecek. Ardından da final etabında birinci açıklanacak. 75 bin liranın sahibi olacak isim de merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 15 Eylül puanları haberimizde yer almaktadır.

Tuana Tokmak yarışacak

Pazartesi günü Müzeyyen ile başlayan yeni haftada Betül, Akın ve Bora yarışmıştı. Bugün ise sırada Tuana Tokmak yemeklerini hazırlayacak. Mönüsü ile Zuhal Topal ve yarışmacı rakiplerinden tam puan almak isteyen güzel yarışmacının performansı da merak konusu ve herkesi sabırsızlandırıyor. Tuana'nın aldığı puanlar haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu?

Beşinci gününde rekabetin devam edeceği Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in son bölümünde final heyecanı yaşanıyor. Dört yarışmacıdan sonra Tuana bugün puanlarını alacak. Kendisine ve yeteneklerine güvenen genç aşçının performansı haftanın kaderini ve sıralamasını belirleyecek. Kaznan isim haberimize eklenecektir.

Tuana:
Bora:
Müzeyyen:
Betül:
Akın:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tuana Tokmak kimdir? Instagram hesabı
Zuhal Topal'la Yemekteyiz 2023-2024 yeni sezon yarışmacıları kimdir? Instagram hesapları
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Osman Bora Kadem kimdir? Instagram hesabı

Televizyon Haberleri