Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 11 Kasım Cuma İsminar Yılmaz kaç puan aldı?

Tüm heyecanıyla milyonları ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası tamamlanıyor. Beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olan zorlu programda bugün yarışacak isim İsminar Yılmaz. Güzel yarışmacı tüm hafta boyunca rakiplerini eleştirdi ve sıra kendisine geldi. Beklentiler de yüksek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 11 Kasım Cuma İsminar Yılmaz kaç puan aldı? Detaylar haberimizde.

Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Yemekteyiz'de yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların zirvede yer alabilmek adına mücadele verdikleri zorlu haftada yarışacak yeni isim açıklandı. Buna göre Eda, Gülşen, Gencer ve Mine'nin ardından bugün İsminar mutfağa girerek marifetlerini sergileyecek. Menüsünü de rakipleri ve Zuhal Topal'a beğendirmeye çalışacak. Kendisine sosyal medyada büyük bir destek vardı ve bu rüzgarı arkasına alarak birinciliğe yelken açmak amacında. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz İsminar kaç puan aldı? Yemekteyiz 11 Kasım puanları haberimizde.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz İsminar Yılmaz kimdir?

Bugünden itibaren birincilik için yarışacak olan İsminar Yılmaz, Selma'ya karşı pideli köfte ile yarıştı ve kazanan taraf olarak açıklandı. Ardından da programa katılarak milyonların karşısına çıkacak. Hafta sonundaki enerjisiyle ve elinin lezzetiyle ön plana çıkan yarışmacının performansı da bugünden merak konusu. Kendisinin Instagram hesabı bilinmemektedir. 
 

  • 1984 yılında doğdu
  • 38 yaşında
  • Üniversiteye hazırlanan oğlu var
  • Bekar
  • Otomotiv sektöründe çalışıyor
  • Muhasebe Müdürü
  • Başarısızlığı asla kabul etmiyor
  • Yeni tatları merak ediyor
  • 4 yaşında mutfağa girdi



 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İsminar'ın menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 50 bin liranın sahibi olmak isteyen İsminar'ın hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen deneyimli yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.

EdaX
MineX
İsminarX
GülşenX
Zuhal TopalX
TOPLAM:XX


 














İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri